Gezinscoach

Als Gezinscoach ben je verantwoordelijk voor je eigen caseload en begeleid je kinderen, jongeren en hun systeem, waarbij sprake is van meervoudige problematiek, zoals opvoedings-, gedrags- en ontwikkelingsproblematiek en coördineer je het zorgtraject.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een Gezinscoach! Kun jij onderstaande punten afvinken? Grote kans dat de functie van Gezinscoach dan echt wat voor jou is!

 • Je kunt goed samenwerken met kinderen, jongeren en hun systeem;
 • Je wordt blij van een afwisselende en uitdagende baan;
 • Je kunt snel schakelen en bent flexibel;
 • Jezelf verder ontwikkelen en een fijne werksfeer is belangrijk voor jou.

Als Gezinscoach word je ingezet voor gezinnen waarbij meervoudige problematiek, zoals opvoedings-, gedrags- en ontwikkelingsproblematiek zich afspeelt. Jij coördineert het zorgproces  en biedt begeleiding aan het kind/jongere en/of het systeem, waarbij de focus ligt op het aanleren van vaardigheden en het bewerkstelligen van een gedragsverandering bij de jongeren of binnen het systeem van de jongeren. De hulpverlening vindt overwegend thuis of op school plaats. Als gezinscoach is jouw einddoel een goed functionerend gezinssysteem.

Wie zijn wij?

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (Social Work, pedagogiek, MWD of vergelijkbaar);
 • SKJ geregistreerd of de mogelijkheid deze te behalen;
 • Kunnen omgaan met weerstand.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Schaal 9 conform jeugdzorg cao;
 • Opleidingstraject Verden;
 • 8% vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op