Gezinscoach Utrecht

Ben jij een enthousiaste en gedreven professional met een passie voor het werken met gezinnen? Wil je graag werken voor een mooie welzijnsorganisatie in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als gezinsbegeleider ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van gezinnen in hun dagelijkse leven. Je werkt samen met gezinnen die te maken hebben met verschillende uitdagingen, zoals opvoedingsproblemen, huiselijk geweld, verslaving of andere complexe problematiek. Je biedt praktische en emotionele ondersteuning, geeft advies en werkt samen met andere hulpverleners om gezinnen te helpen bij het oplossen van hun problemen.

Wie zijn wij?

Onze organisatie is gespecialiseerd in het bieden van hulp en ondersteuning aan gezinnen die te maken hebben met verschillende uitdagingen. Als gezinscoach speel jij een belangrijke rol in het begeleiden en coachen van deze gezinnen, zodat zij weer op eigen kracht verder kunnen.

Wat wordt er van jou verwacht?

– Een afgeronde opleiding op HBO niveau in de richting van Social Work, Pedagogiek of vergelijkbaar;

– Minimaal 2 jaar werkervaring als gezinsbegeleider of vergelijkbare functie;

– Kennis van en ervaring met de problematiek van gezinnen;

– Een flexibele en proactieve houding;

– Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal;

– In het bezit van een rijbewijs en beschikking over een eigen auto.

Wat kan je van ons verwachten?

– Een uitdagende baan in een dynamische en betrokken organisatie;

– Een salaris conform CAO op basis van een fulltime dienstverband;

– Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en trainingen;

– Een gezellig en gedreven team van collega’s;

– Verschillende mogelijkheden om een opleidingstraject te volgen en je SKJ-registratiepunten te behalen. 

Nieuwsgierig na deze prachtige positie als teamleider? 

Neem contact op met: Ramon Verkleij | +31 6 57 84 22 30 | Verden – Purpose Driven People | Adviseur Sociaal Domein

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan waarin je het verschil kunt maken voor de jeugd in jouw wijk? Dan zoeken wij jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven jeugdprofessional? Heb je ervaring in het werken jeugd? Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en ondersteuning van jeugd en gezinnen? Solliciteer dan direct!

Ben jij op zoek naar een uitdagende en belangrijke functie waarin je een bijdrage kunt leveren aan de veiligheid van gezinnen in Midden-Holland? Dan ben jij misschien wel de medewerker Veilig Thuis die wij zoeken voor 28 tot 36 uur per week!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op