Gedragswetenschapper

Raak jij gemotiveerd als jij hoort dat je een cruciale rol mag spelen in het ondersteunen van kinderen en gezinnen door gedragsproblemen te analyseren en effectieve interventies te bieden? Lees dan gauw verder.

Wat ga jij doen?

Als gedragswetenschapper heb je in nauwe samenwerking met de teamtaak verantwoordelijken een coördinerende en verbindende rol. Je hebt een vertegenwoordigende en verbindende rol naar de rest van de organisatie. Je bewaakt samen met je collega’s de vastgestelde formatie van de vakgroep, de inzet per subvakgroep en de caseload van je collega’s en geeft bijsturing waar nodig. Je bent betrokken bij het ontwikkelen van nieuw organisatiebeleid, met als doel om de organisatie nog cliëntgerichter te maken. Je voert de functie van Orthopedagoog/Generalist uit en bent als gedragsdeskundige verbonden aan één of meerdere locaties van Jeugd en Gezin. 

Wie zijn wij

Voor mensen met een verstandelijke beperking en een intensieve zorgvraag is het niet altijd eenvoudig om te genieten, ontspannen en ontwikkelen. Bij deze organisatie willen ze via de juiste begeleiding ervoor zorgen dat deze mensen zich ook prettig, nuttig, gewaardeerd en thuis voelen. 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je bent in het bezit van een Master (WO) orthopedagogiek/psychologie, aangevuld met postmaster GZ-Psycholoog/Orthopedagoog-Generalist;
 • Je bent ingeschreven in een kwaliteitsregister;
 • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring als GZ-Psycholoog/Orthopedagoog-Generalist binnen de gehandicaptenzorg;
 • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je werk;
 • Je kunt je mondeling en schriftelijk, correct en begrijpelijk uitdrukken;
 • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om verbinding te leggen tussen de verschillende onderdelen van de vakgroep.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Salariëring in deze functie conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 65 (€4.269,- tot €6.446,- o.b.v. 36 uur);
 • Jaarcontract (28-36 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een toeslag van 2 periodieken bovenop normale salariëring; 
 • Pensioenregeling via pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%) van jouw bruto jaarinkomen;
 • Een gloednieuw introductieprogramma met diverse interne trainingen én een buddy die jou bijstaat tijdens jouw inwerkperiode;
 • Een warm onthaal door ons en door onze cliënten;
 • Flex Benefits: producten kunnen aangeschaft worden met fiscaal voordeel zoals fietsen, tablets, telefoons, laptops, weekendjes weg of een fitness abonnement.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu op deze vacature! Voor meer informatie neem dan snel contact op met ons.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Raak jij enthousiast van het idee dat je als begeleider een grote rol speelt in behandeling en begeleiding van cliënten tussen de 13 en 23 jaar oud? Lees dan snel verder!

Word jij enthousiast van het idee om als begeleider jongeren en hun gezinnen te ondersteunen, zodat ze samen weer de regie over hun leven kunnen nemen? Lees dan snel verder.

Ga jij aan op op behandeling van stoornissen en op een gezonde en veilige terugkeer van de patiënten in onze maatschappij, lees dan snel verder.

Ben jij een enthousiaste consulent Wmo die met jouw expertise in het sociaal domein en hands-on-mentaliteit het verschil kan maken? Lees dan gauw verder.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op