Engineer Energietransitie

Ben jij een technisch specialist met ervaring in middenspanningssystemen? Verden is op zoek naar een enthousiaste professional om ons team te versterken. Met een salarisindicatie tussen de 4400 en 5200 euro bieden wij een uitdagende functie waarin je jouw expertise kunt inzetten om onze klanten de juiste diensten te bieden.

Vacature voor Technisch Specialist – Energie Transitie

Over de opdrachtgever
Je zult nauw samenwerken met de accountmanagers, waarbij jij de technische input levert om ervoor te zorgen dat onze klanten de best mogelijke oplossingen krijgen. Als technisch specialist speel je een cruciale rol in het succes van onze projecten en de tevredenheid van onze klanten.

Als jij een passie hebt voor techniek, ervaring hebt met middenspanningssystemen en graag in een dynamische omgeving werkt, dan is deze functie iets voor jou. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team bij Verden. 
Als onderdeel van ons team werk je samen met de accountmanager om de behoeften van onze klanten te inventariseren. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van technische ontwerpen voor installaties met een spanning van 2kV tot 23kV. Daarnaast voer je kostencalculaties uit, zowel voor als na de uitvoering van projecten.

Wij bieden

  • Een mooi salaris afhankelijk van je ervaring
  • De mogelijkheid ervaring op te doen in de energietransitie
  • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
  • Goede pensioensregeling

Als jij een passie hebt voor techniek, ervaring hebt met middenspanningssystemen en graag in een dynamische omgeving werkt, dan is deze functie iets voor jou. Solliciteer vandaag nog en maak deel uit van ons team bij Verden. 

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een gedreven professional met een passie voor duurzaamheid in de bouwsector? Lees dan verder!

Ben jij een ervaren en gedreven professional op het gebied van infrastructuur, techniek of elektra? Heb jij een passie voor coördinatie en ben je op zoek naar een uitdagende functie met een aantrekkelijk salaris? Dan is Verden op zoek naar jou!

Ben jij een creatieve geest met een passie voor ondergrondse infrastructuur? Wil je deel uitmaken van een dynamisch team en een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van onze klanten? Dan is deze functie iets voor jou!

Draag jij bij aan het verbeteren van ondergrondse infrastructuren? Dan is de rol van Projectmanager een mooie kans voor jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op