Coördinator Projectadministratie

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Wat ga je doen? 
Binnen ons financiële team vormen we het kloppende hart van de organisatie als het gaat om geldzaken. We streven naar nauwkeurigheid en diepgaande analyse van financiële gegevens, met een sterke focus op openheid en betrouwbaarheid. Onze expertise op het gebied van boekhouding, rapportage en financiële controle zorgt ervoor dat alle financiële processen soepel verlopen en voldoen aan alle regelgeving.

In jouw rol ga je aan de slag met het analyseren, opstellen en beoordelen van voortgangs- en eindrapportages van vastgoedprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor het opstellen en analyseren van financiële rapportages, met speciale aandacht voor de cijfers. Daarnaast houd je de financiële voortgang van projecten nauwlettend in de gaten, signaleer je afwijkingen ten opzichte van het budget en bespreek je deze. Ook ben je betrokken bij het monitoren van onze projectenportefeuille en speur je naar opvallende ontwikkelingen. Verder zorg je voor het opstellen van projectverantwoordingen voor externe subsidieverstrekkers en lever je een bijdrage aan het opstarten van nieuwe bouwprojecten.

Wij zijn wij? 
Bij onze woningcorporatie, met een uitgebreide portefeuille verspreid over diverse buurten in Amsterdam, staan we voor goed wonen voor iedereen. Wij geloven in diversiteit en inclusie en streven naar een organisatie waarin iedereen zich thuis voelt. Kom bij ons werken en draag bij aan het realiseren van onze maatschappelijke missie!

Wat wordt er van je verwacht? 

 • Een succesvol afgeronde HBO/universitaire opleiding
 • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring
 • Aantoonbare expertise in het opstellen van voortgangs- en eindrapportages voor projecten
 • Energiek, communicatief sterk en gericht op klanttevredenheid
 • Een teamspeler die initiatief neemt en graag anderen ondersteunt
 • Vermogen om prioriteiten te stellen en flexibel te reageren op diverse situaties.

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een aantrekkelijk salaris tussen € 3.748,- en € 4.727,- bruto per maand, gebaseerd op schaal H voor een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Een jaarcontract met de mogelijkheid om na dit jaar een vast dienstverband te krijgen.
 • Een rol met veel autonomie en verantwoordelijkheid.
 • Geniet van een inspirerende werkplek in een prachtig historisch pand, samen met leuke collega’s en dagelijkse catering.
 • Flexibele werkmogelijkheden, inclusief de optie om vanuit huis te werken.
 • Een reisvergoeding om duurzaam naar je werk te reizen.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een enthousiast persoon met een passie voor contracten, systemen en goede communicatieve vaardigheden? Wil jij graag een uitdagende rol waarin je zowel met systemen werkt als in contact staat met gebruikers? Dan is deze vacature iets voor jou!

Vacature: Senior Projectcontroller Deze woningcorporatie is op zoek naar een ervaren Senior Medewerker Projectadministratie om ons team te versterken. In deze rol vervul je een cruciale positie in het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en accounting neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapportages op. Bij onze organisatie bieden we uitstekende mogelijkheden voor professionele groei en de kans om onze financiële strategie positief te beïnvloeden. Aarzel niet en solliciteer vandaag nog voor deze boeiende functie!

Vacature: Contractbeheerder | Aantal uur: 32 - 36 Sta jij te popelen om een veelzijdige functie te vervullen waarbij jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om contracten binnen diverse expertisegebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou als Contactbeheerder.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op