Coördinator KCC | 32 tot 36 uur per week

Ben jij een enthousiaste planner met een passie voor klantcontact? Wil je graag werken in een dynamische omgeving en ben je op zoek naar een uitdagende baan? Dan is onze klant op zoek naar jou!

Wat kan jij verwachten als Coördinator KCC?

Als Planner/Trafficer fungeer je als het primaire aanspreekpunt voor het Klant Contact Centrum (KCC). In jouw rol coördineer je de planning en bezetting van het team, en ben je de contactpersoon voor organisatorische vragen. Samen met drie collega-teamcoördinatoren draag je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse functionele leiding van het KCC. Op een proactieve en flexibele manier pak je operationele vraagstukken met betrekking tot bezetting, vraagaanbod en teamprestaties aan.

Je analyseert diverse informatiestromen, zoals telefoon, WhatsApp, taken en e-mails, om zo te kunnen sturen op een zo efficiënt mogelijke afhandeling van vragen en klachten. Daarnaast draag je actief bij aan de voortdurende verbetering van de klantenservice, waarbij je jouw kennis van nieuwe technologieën inbrengt. Voor een effectieve uitoefening van de functie is het essentieel dat je een zichtbare aanwezigheid hebt voor je collega’s. Je legt moeiteloos contact en stemt je communicatie af op anderen. Je weet te inspireren, motiveren en spreekt je collega’s aan, met aandacht voor het bevorderen van een aangename en productieve werkomgeving. Het combineren van een mensgerichte en coachende benadering van leidinggeven met doelgericht sturen op klantenservice-doelen komt bij jou natuurlijk over.

Je fungeert tevens als sparringpartner voor teamleiders, waarbij je operationeel inzichtelijk maakt waar verbeterkansen liggen en actief stuurt op die verbeteringen. Binnen het collegiale team heerst een sterke onderlinge betrokkenheid en wordt er gezamenlijk gewerkt aan een gemeenschappelijk doel. Hierbij wordt een groot gevoel van verantwoordelijkheid van jou verwacht, en collega’s kunnen op je vertrouwen.

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt succesvol een HBO-opleiding afgerond en kunt minimaal 2 jaar ervaring aantonen in een dienstverlenende klantomgeving, met specifieke ervaring als planner/trafficer. Je bezit een servicegerichte instelling en combineert dit met een vastberaden en sturende houding.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Doorbetaling tijdens schoolvakanties;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op