Contractbeheerder

Vacature: Contractbeheerder | Aantal uur: 32 – 36 Sta jij te popelen om een veelzijdige functie te vervullen waarbij jij de touwtjes in handen hebt als het gaat om contracten binnen diverse expertisegebieden? Dan zijn wij op zoek naar jou als Contactbeheerder.

Wat ga je doen?
Jij bent het kloppende hart van de organisatie als het gaat om contractbeheer. Met schijnbaar gemak navigeer jij door het proces, houd je een scherp oog op de gang van zaken en onderhoud je nauw contact met contracteigenaren van diverse afdelingen. De essentiële details van de contracten leg jij zorgvuldig vast, en dit alles doe je in nauwe samenwerking met de Inkoopadviseur.

Coördineren als tweede natuur: Het proces rondom het opstellen en afsluiten van contracten op uiteenlopende terreinen coördineer jij met finesse. Je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en dat deadlines stipt worden nageleefd.Effectief beheer als prioriteit: Jouw focus ligt op een vlekkeloos beheer van de contracten, waarbij je oog hebt voor cruciale details en proactief problemen aanpakt om een soepele uitvoering te waarborgen. Daarnaast zorg je ervoor dat de contracten voldoen aan alle relevante wettelijke normenSynergie in samenwerking: In nauwe samenwerking met de Inkoopadviseur en andere stakeholders fungeer jij als de brug tussen verschillende afdelingen. Je streeft ernaar dat de contracten volledig aansluiten op de behoeften van de organisatie, waarbij jouw coördinatie en beheerexpertise een cruciale rol spelen

Wij zijn wij? 
Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen van belang is en geniet van een gezellig thuis. Ons streven is het bieden van betaalbare huurwoningen, met extra aandacht voor degenen die echt behoefte hebben aan huisvesting en hier moeilijk toegang toe hebben.
Als een klantgerichte en stabiele organisatie willen wij uitblinken in onze dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie ondergaat veranderingen om onze kernwaarden – gedrevenheid, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en eigenaarschap – nog beter tot uiting te laten komen.

Wat wordt er van jou verwacht? 
Als jij een gedreven professional bent met een achtergrond in contractbeheer, dan is deze rol op jouw lijf geschreven. Jij blinkt uit in communicatie, hebt onderhandelingen tot een kunst verheven en beschikt over een scherp analytisch denkvermogen met oog voor de kleinste details. Stress? Dat is voor jou slechts een woord, want jij bloeit op in een omgeving vol dynamiek.

En als je denkt dat je niet aan alle eisen voldoet, maak je geen zorgen. Niemand verwacht dat je meteen alles onder de knie hebt. Wij staan klaar om je te ondersteunen bij jouw groeipad naar het gewenste niveau.

Wat betreft jouw achtergrond:

  • Jij hebt minimaal een MBO-denkniveau.
  • Administratief contractbeheer en digitale vaardigheden zijn jou op het lijf geschreven.
  • Ervaring met contract- en leveranciersmanagementsoftware en uitstekende Microsoft Office-vaardigheden behoren tot jouw repertoire.

Kortom, voel jij de drang om de touwtjes in handen te hebben bij cruciale contracten? Heb jij de souplesse om moeiteloos door diverse vakgebieden te navigeren? Dan is deze rol op jouw lijf geschreven!

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Vacature: Coördinator Projectadministratie Wij zijn op zoek naar een ervaren Coördinator Projectadministratie om ons team te versterken. In deze functie speel je een belangrijke rol bij het handhaven van de financiële stabiliteit van ons vastgoedbedrijf. Met jouw uitgebreide ervaring in projecten en financiële administratie, neem je complexe boekhoudkundige taken op je, analyseer je financiële gegevens en stel je nauwkeurige rapporten op. Bij onze organisatie krijg je de kans om je professioneel verder te ontwikkelen en een positieve impact te hebben op onze financiële strategie.

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Klantenservicemedewerker voor onze woningcorporatie in Utrecht. Als Klantenservicemedewerker ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze huurders en zorg je voor een optimale dienstverlening. Ben jij klantgericht, communicatief vaardig en heb je affiniteit met de vastgoedsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op