Commercieel medewerker Circulariteit en Grondstoffen

Wil jij bijdragen aan de groei van een duurzame organisatie? Ben jij een ster in acquisitie? Lees dan verder!


Als Commercieel Medewerker Duurzaamheid en Grondstoffen ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten en leveranciers. Je bent het aanspreekpunt voor klanten en adviseert hen over onze duurzame oplossingen op het gebied van grondstoffen. Je bent proactief in het benaderen van potentiële klanten en weet hen te overtuigen van de toegevoegde waarde van onze diensten. Je volgt de ontwikkelingen in de markt op de voet en ziet kansen voor nieuwe samenwerkingen en projecten.

Verantwoordelijkheden:
– Opbouwen en onderhouden van klantrelaties
– Actief benaderen van potentiële klanten en hen overtuigen van onze diensten
– Adviseren van klanten over duurzame oplossingen op het gebied van grondstoffen
– Volgen van ontwikkelingen in de markt en signaleren van kansen
– Zelfstandig uitwerken van offertes en opstellen van contracten
– Bijdragen aan het behalen van commerciële doelstellingen

Onze opdrachtgever is een toonaangevende speler op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Commercieel Medewerker Duurzaamheid en Grondstoffen om ons team in Utrecht te versterken.

– Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van duurzaamheid, milieukunde of bedrijfskunde
– Minimaal 3 jaar werkervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de duurzaamheidssector
– Affiniteit met circulaire economie en duurzaamheid
– Uitstekende communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht
– Proactieve houding en resultaatgericht
– In bezit van rijbewijs B

Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamisch en groeiend bedrijf. Je komt te werken in een team van enthousiaste professionals met een passie voor duurzaamheid en circulariteit. Wij bieden een marktconform salaris, afgestemd op jouw kennis en ervaring.


Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief jasper.tenwolde@verden.nl. “Vacature Commercieel Medewerker Duurzaamheid en Grondstoffen”. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!  

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op