Bouwmanager Nieuwbouw

Vacature: Bouwmanager Nieuwbouw Ben jij gepassioneerd over het managen van projecten en het omzetten van ideeën voor woongebouwen naar concrete realiteit binnen de vastgestelde kaders van kwaliteit, budget en tijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Als woningcorporatie streven wij ernaar om huisvesting te bieden aan mensen die zelfstandig niet in staat zijn om een woning te bekostigen. Gezien de groeiende vraag, streven wij naar de oplevering van 200 tot 300 woningen per jaar. In deze rol leid je meerdere projecten (5-6) vanaf het voorlopig ontwerp tot aan de oplevering. Je bent integraal verantwoordelijk voor het budget, de planning en de kwaliteit van de projecten. Je kunt je inleven in de belangen van anderen en beheerst de risico’s. Daarnaast adviseer je het bestuur over de te volgen aanbestedingsstrategie en voer je deze uit. Je contracteert externe adviseurs en architecten en vertegenwoordigt de woningcorporatie bij (bouw)vergaderingen. Verder zorg je voor volledige en overtuigende besluitvormingsdocumenten en realiseer je subsidieaanvragen, waarbij je de beschikking, opname en betaling van de subsidie monitort. Uiteraard is een nauwkeurige projectadministratie van essentieel belang. Je werkt nauw samen met collega’s van verschillende afdelingen binnen de projecten.

Wie zijn wij?

Wij zijn een woningcorporatie gevestigd in de prachtige Bollenstreek, toegewijd aan het bieden van woningen die passen bij de behoeften en budgetten van onze gemeenschap. Met meer dan 11.000 wooneenheden spelen we een cruciale rol in het verbeteren van de levenskwaliteit van onze huurders. Ons doel is om niet alleen huizen te verhuren, maar om een thuis te bieden waar mensen hun leven kunnen opbouwen, herinneringen kunnen maken en hun toekomst kunnen plannen. We geloven sterk in het belang van een stabiele thuisbasis als fundament voor individuele groei en gemeenschapsontwikkeling. Daarom streven we ernaar om woningen te bieden die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook comfortabel, veilig en duurzaam. We willen dat onze huurders trots zijn op hun huis en de gemeenschap waarin ze leven. Onze missie gaat verder dan alleen het verstrekken van dak boven het hoofd; we willen een omgeving creëren waarin mensen gedijen. Dit betekent het aanbieden van ondersteunende diensten, het bevorderen van sociale cohesie en het bijdragen aan een leefbare omgeving. Door samen te werken met lokale partners en belanghebbenden streven we ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen en een blijvende impact te hebben op het leven van onze huurders en de bredere gemeenschap.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt een HBO-diploma Bouwkunde of een vergelijkbare opleiding. Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van projectmanagement, onderhandelingen, aanbestedingen, ruimtelijke ordening procedures en hebt gevoel voor architectuur. Daarnaast heb je uitgebreide kennis van de gebouwde omgeving en relevante wet- en regelgeving. Je bent communicatief vaardig, goed georganiseerd en hebt een proactieve houding.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Begeleiding van ervaren coaches;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op