Bewonersbegeleider

Vacature: Bewonersbegeleider Heb jij zin om je aan te sluiten bij een bruisend team dat zich stort op grootse vastgoedprojecten die het leven van huurders een complete make-over geven? Als bewonersbegeleider ben jij de cruciale link tussen huurders en het team tijdens slopen/nieuwbouw- en innovatieavonturen. Wat is jouw missie? Een thuis creëren waar onze huurders zich echt helemaal thuis voelen.

Wat ga je doen?

Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee in jouw rol. Jij speelt een cruciale rol bij onderhandelingen over sociale plannen en renovatievoorstellen, maakt deel uit van het interne projectteam en organiseert bewonersbijeenkomsten. Kortom, je bent betrokken bij elk aspect van het vastgoedproject, vanaf het prille begin tot de afronding. Als Projectcoördinator Sociaal maak je deel uit van het team Vastgoedprojecten, waarin diverse expertises samenkomen. Van sociale vaardigheden tot technische knowhow en procesmatige kennis. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat elk vastgoedproject een succes wordt. Grijp deze kans en draag bij aan het creëren van een leefbare en plezierige woonomgeving voor onze huurders.Het benaderen van situaties met empathie staat voorop. Hierbij staat de huurder centraal, en dit gebeurt voornamelijk binnen de context waar klant- en dienstverlening een sleutelrol spelen. Samenwerking met collega’s is cruciaal om positieve resultaten te behalen voor de bewoners. Dit vereist een hechte samenwerking met teamleden uit diverse teams, zoals verhuur, wijkbeheer, bewonerszaken en buurtbeheer.

Waar kom je te werken?

Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen van belang is en geniet van een gezellig thuis. Ons streven is het bieden van betaalbare huurwoningen, met extra aandacht voor degenen die echt behoefte hebben aan huisvesting en hier moeilijk toegang toe hebben. Als een klantgerichte en stabiele organisatie willen wij uitblinken in onze dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie ondergaat veranderingen om onze kernwaarden – gedrevenheid, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en eigenaarschap – nog beter tot uiting te laten komen.

Wat wordt er van jou verwacht?

Jij staat bekend als de persoon met een luisterend oor, een scherpe adviserende geest en de gave om overtuigend te argumenteren. Je bent iemand die actief zoekt naar samenwerking en erin slaagt om verschillende partijen nader tot elkaar te brengen. Hierbij hanteer je soms een vleugje humor om de sfeer licht en aangenaam te houden. Jouw kracht ligt in het moeiteloos schakelen tussen diverse netwerkpartners en bewoners, terwijl je tegelijkertijd stevig in je schoenen staat. Het is jouw talent om het overzicht te behouden over alle stappen binnen een project en op het juiste moment actie te ondernemen om gestelde doelen te behalen.

  • Minimale achtergrond op HBO-niveau beschik je over relevante (werk)ervaring 
  • Juridische kennis met betrekking tot omvangrijke onderhouds-, renovatie-, sloop- of herstructureringsprojecten 
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties gaat je gemakkelijk af, en je bent zowel creatief als initiatiefrijk.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Opzichter Dagelijks Onderhoud | Aantal uur: 28 - 36 Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Opzichter Dagelijks Onderhoud.

Vacature: Opzichter Planmatig Onderhoud | aantal uur: 28-36 Ben jij handig met je handen en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Opzichter Planmatig Onderhoud.

Vacature: Coördinator Dagelijks Onderhoud Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een team dat zich inzet voor het beheer van onze woningen? Bij onze afdeling Dagelijks Onderhoud staat de tevredenheid van onze huurders voorop. Of het nu gaat om het repareren van een lekkende kraan of het verhelpen van een klemmende deur, wij staan altijd klaar. Als Coördinator Dagelijks Onderhoud kom je dagelijks verschillende taken tegen, van dringende meldingen tot routineklussen. Samen met je collega's werk je aan het oplossen van problemen en het creëren van een veilige en comfortabele woonomgeving voor onze huurders. Wil jij een verschil maken en deel uitmaken van ons team? Sluit je dan vandaag nog bij ons aan en zet je talenten in!

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op