Bewonersbegeleider bij Woningcorporatie in Zuid-Holland

Ben jij een empathische en professionele begeleider die graag werkt met bewoners? Wil jij bijdragen aan het welzijn en woongenot van onze huurders? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

 • Je biedt ondersteuning en begeleiding aan bewoners op het gebied van wonen, welzijn en zorg;
 • Je voert gesprekken met bewoners en helpt hen bij problemen of vragen;
 • Je signaleert eventuele knelpunten en zorgt voor passende oplossingen;
 • Je geeft voorlichting en advies aan bewoners over bijvoorbeeld huurzaken, leefbaarheid en sociaal-maatschappelijke onderwerpen;
 • Je werkt nauw samen met andere collega’s binnen de woningcorporatie en externe partners, zoals welzijnsorganisaties en zorginstanties.

Werk vanuit jouw intrinsieke motivatie!

Het gevoel dat je waarde toevoegt met de dingen die je doet. Dat je verbonden bent met je collega’s. Dat wat jij belangrijk vindt er echt toe doet. Werken is een fantastische manier om het beste uit jezelf te halen. Maar dan moet je wel een baan hebben die echt bij je past. Wij begeleiden je hierbij. Verden is een projectbemiddelingsbureau. Dat betekent dat je bij ons in dienst komt en via ons bij interessante opdrachtgevers aan de slag gaat. We werken niet op basis van vacatures, maar kijken naar wie jij bent en wat jouw ambities zijn. 

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op MBO of HBO niveau, bijvoorbeeld Sociaal Maatschappelijk Dienstverlener, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of Sociaal Pedagogische Hulpverlening;
 • Je hebt ervaring met het begeleiden van bewoners en kennis van relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent in staat om te gaan met weerstand en emoties;
 • Je bent flexibel, stressbestendig en kunt goed zelfstandig werken.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Begeleiding van ervaren coaches;
 • Mogelijkheden voor opleiding en training;
 • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op