Berwonersbegeleider

Vacature: Bewonersbegeleider | Uren: 32 – 36 Heb jij zin om je aan te sluiten bij een bruisend team dat zich stort op grootse vastgoedprojecten die het leven van huurders een complete make-over geven? Als projectcoördinator Sociaal ben jij de cruciale link tussen huurders en het team tijdens slopen/nieuwbouw- en innovatieavonturen. Wat is jouw missie? Een thuis creëren waar onze huurders zich echt helemaal thuis voelen.

Wat ga je doen?
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee in jouw rol. Jij speelt een cruciale rol bij onderhandelingen over sociale plannen en renovatievoorstellen, maakt deel uit van het interne projectteam en organiseert bewonersbijeenkomsten. Kortom, je bent betrokken bij elk aspect van het vastgoedproject, vanaf het prille begin tot de afronding.

Als Projectcoördinator Sociaal maak je deel uit van het team Vastgoedprojecten, waarin diverse expertises samenkomen. Van sociale vaardigheden tot technische knowhow en procesmatige kennis. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat elk vastgoedproject een succes wordt. Grijp deze kans en draag bij aan het creëren van een leefbare en plezierige woonomgeving voor onze huurders.

Het benaderen van situaties met empathie staat voorop. Hierbij staat de huurder centraal, en dit gebeurt voornamelijk binnen de context waar klant- en dienstverlening een sleutelrol spelen. Samenwerking met collega’s is cruciaal om positieve resultaten te behalen voor de bewoners. Dit vereist een hechte samenwerking met teamleden uit diverse teams, zoals verhuur, wijkbeheer, bewonerszaken en buurtbeheer.

Wij zijn wij? 
Wij zetten ons in voor een samenleving waarin iedereen van belang is en geniet van een gezellig thuis. Ons streven is het bieden van betaalbare huurwoningen, met extra aandacht voor degenen die echt behoefte hebben aan huisvesting en hier moeilijk toegang toe hebben.
Als een klantgerichte en stabiele organisatie willen wij uitblinken in onze dienstverlening en samenwerking met partners. Onze organisatie ondergaat veranderingen om onze kernwaarden – gedrevenheid, uitmuntendheid, professionaliteit, samenwerking en eigenaarschap – nog beter tot uiting te laten komen.

Wat wordt er van jou verwacht? 
Jij staat bekend als de persoon met een luisterend oor, een scherpe adviserende geest en de gave om overtuigend te argumenteren. Je bent iemand die actief zoekt naar samenwerking en erin slaagt om verschillende partijen nader tot elkaar te brengen. Hierbij hanteer je soms een vleugje humor om de sfeer licht en aangenaam te houden. Jouw kracht ligt in het moeiteloos schakelen tussen diverse netwerkpartners en bewoners, terwijl je tegelijkertijd stevig in je schoenen staat. Het is jouw talent om het overzicht te behouden over alle stappen binnen een project en op het juiste moment actie te ondernemen om gestelde doelen te behalen.

  •  minimale achtergrond op HBO-niveau beschik je over relevante (werk)ervaring 
  • Juridische kennis met betrekking tot omvangrijke onderhouds-, renovatie-, sloop- of herstructureringsprojecten 
  • Het opbouwen en onderhouden van relaties gaat je gemakkelijk af, en je bent zowel creatief als initiatiefrijk.

Wat kan je van ons verwachten? 
Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Begeleiding van ervaren coaches
  • Mogelijkheden voor opleiding en training
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op