Assetmanager

Vacature Assetmanager Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo’n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren brengen mooie uitdagingen op het gebied van verduurzaming en nieuwbouwontwikkeling.

Wat ga je doen? 
Jij zorgt ervoor dat de vastgoedportefeuille van topkwaliteit is en financieel goed rendeert. Met alle gegevens die je verzamelt over het vastgoed, houd je precies bij hoe het presteert. Je bedenkt ingewikkelde strategieën, maakt meerjarenonderhoudsplannen (MJOB) en houdt de voortgang in de gaten. Ook sta je constant in contact met de afdelingen Technische Zaken, Wonen en Bedrijfsvoering, zodat je altijd goed op de hoogte bent en de juiste informatie kunt verstrekken.

Op het niveau van de gebouwen analyseer je allerlei scenario’s, maak je haalbaarheidsstudies en dien je voorstellen in voor investeringen en desinvesteringen in de vastgoedportefeuille. Je werkt deze voorstellen uit en brengt verslag uit aan het managementteam.

Als er spontane problemen opduiken die invloed hebben op het jaarbudget, ben jij het aanspreekpunt. Je werkt nauw samen met je collega’s en ook met externe partijen, waarbij je altijd op een prettige manier informatie uitwisselt.

Het team van Technische Zaken is klein en daarom zijn ze flexibel en helpen ze elkaar, zelfs als het niet helemaal binnen je takenpakket past.

Wie zijn wij? 
Deze corporatie is echt betrokken bij de samenleving. Daarom zetten ze zich in voor meer diversiteit binnen de organisatie. Teams die divers zijn samengesteld, presteren over het algemeen beter. Ze streven naar een open cultuur waarin ieders unieke talent de ruimte krijgt.
Voor hun betekent diversiteit meer dan alleen de zichtbare verschillen tussen mensen. Het gaat ook om de diverse kwaliteiten, werkstijlen en denkwijzen van mensen. Ze willen dat de organisatie een weerspiegeling is van de samenleving met al haar diversiteit.

Wat wordt er van je verwacht? 

 • Afgeronde hbo- of wo-opleiding in bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Bouwkunde, Vastgoed, Sociale Geografie of Planologie.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in vastgoedsturing, zoals bijvoorbeeld als assetmanager bij een woningcorporatie of vastgoedbelegger.
 • Ervaring met complexe tactisch-strategische besluitvormingsprocessen en werken met vastgoedmanagementmodel.
 • Actuele kennis van de vastgoedmarkt, inclusief de sociale huursector en haar doelgroepen.
 • Sterke analytische vaardigheden waarbij je strategie, analyse en operatie eenvoudig kunt verbinden op tactisch niveau.
 • Strategisch denker met een helikopterview op vraagstukken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht om draagvlak te creëren voor ideeën en beslissingen durven nemen.

Wat kan je van ons verwachten? 

 • Mogelijkheid tot hybride werken en het behouden van een goede balans tussen werk en privé.
 • Salarisindicatie in schaal K, afhankelijk van ervaring en leeftijd, tussen € 4.543,- tot € 6.493,- bruto per maand volgens CAO Woondiensten.
 • Start met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Mogelijkheid tot 36 uur per week werken, bespreekbaar over arbeidsduur en werktijden.
 • 144 wettelijke en 74,6 bovenwettelijke vakantie-uren (naar rato van het dienstverband).
 • 8% vakantietoeslag en 2% eindejaarsuitkering, plus een persoonlijk loopbaanontwikkelingsbudget van €900,00 per kalenderjaar bij een 36-urige werkweek.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol waarin je een cruciale rol speelt in het efficiënte beheer van de woningen? Als Service Monteur op de afdeling Dagelijks Onderhoud krijg je de kans om je vakmanschap te tonen door alle voorkomende reparatieverzoeken bij de huurders thuis en in de complexen uit te voeren.

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Als Contractbeheerder binnen de afdeling Vastgoed draag je de verantwoordelijkheid voor de contracten met betrekking tot installaties in woningen en woongebouwen. Je taken omvatten het aanvragen van offertes, opstellen van opdrachten en coördineren van de uitvoering van contractuele afspraken. Daarnaast ben je belast met het organiseren van noodzakelijke keuringen van installaties en het beheren van contractuele gegevens.

Deze corporatie is echt iets bijzonders in Nederland. Ze zijn eigenlijk een mix van een woningcorporatie en een welzijnsorganisatie. Denk aan wonen met een extra dosis welzijn, of welzijn met huurders in de buurt. Het is uniek en het werkt fantastisch, iets waar ze erg trots op zijn. Ze beheren zo'n 2.300 huureenheden in de kop van Noord-Holland en zijn stevig geworteld in de lokale gemeenschap. Bij deze corporatie zijn ze nooit klaar met ontwikkelen. Ze streven altijd naar betere dienstverlening en efficiëntere processen. Dat betekent dat iedereen binnen de organisatie een leiderschapsrol op zich kan nemen. De komende jaren staan vol mooie uitdagingen, vooral op het gebied van nieuwbouw. Samen met onze onderaannemers willen ze onwikkelen naar een meer leidende rol als opdrachtgever.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op