Ambulant Hulpverlener Jeugd

We zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven Ambulant Hulpverlener Jeugd voor onze opdrachtgever in Zuid-Holland!

Als Ambulant Hulpverlener Jeugd ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van jongeren en gezinnen in hun thuissituatie. Je werkt vanuit een outreachende benadering en zorgt ervoor dat de hulpverlening aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de cliënten. Focus hierop ligt op het behoud van zelfredzaamheid en het groeien naar participatie in de maatschappij.

Wat ga je doen?

– Je voert gesprekken met jongeren, ouders en andere betrokkenen om de hulpvraag te achterhalen en doelen op te stellen

– Je biedt individuele begeleiding aan jongeren en gezinnen in hun thuissituatie

– Je zorgt voor een goede samenwerking met instanties en andere betrokkenen

– Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van zorgplannen

– Je bewaakt de voortgang en kwaliteit van de hulpverlening en stuurt indien nodig bij

– Je rapporteert en registreert je werkzaamhedenDe opdrachtgever is een groeiende, professionele organisatie welke actief is in Noord-Holland en Zuid-Holland.

– Je hebt een SKJ registratie;

– Je hebt een afgeronde HBO opleiding Social Work;

– Je hebt ervaring in een ambulante rol.

– Een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele en groeiende organisatie

– Salariëring conform CAO.

– Een contract voor 24 tot 36 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband

– Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en scholing

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu op deze vacature voor Ambulant Hulpverlener Jeugd in Zuid-Holland! Neem contact op met Maurice via 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Kan jij goed omgaan met weerstand en weet jij ten alle tijden jouw focus te richten op de veiligheid van het kind? Lees dan snel verder!

Vacature: Gebiedsregisseur | Aantal uur: 32 -36 We streven ernaar om onze huurders meer te bieden dan alleen een plek om te wonen; we willen een thuis creëren waar ze zich echt thuis voelen. Samenwerking met de gemeente en zorg- en welzijnsinstanties is cruciaal. De Gebiedsregisseur leidt onze inspanningen in de aandachtswijken om perfect aan te sluiten bij de gemeenschapsbehoeften. Wil jij het verschil maken? We ontmoeten je graag!

Vacature: Allround Woonconsulent De medewerker Sociaal Beheer heeft als hoofddoel het handhaven en verbeteren van de leefbaarheid en het vergroten van de sociale veiligheid in het werkgebied door samen te werken met externe partijen. De functie vereist aandacht voor kwetsbare individuen, het vermogen om tussen verschillende niveaus te schakelen, het initiëren en uitvoeren van projecten, en een sterke persoonlijkheid. Ben jij dit?

Heb jij affiniteit met wonen, leefbaarheid en heb je organisatietalent? Dan hebben wij in het team Wijkregie een leuke uitdagende baan voor een enthousiaste Sociaal Beheerder

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op