Ambulant begeleider

Raak jij gemotiveerd van het idee dat je als begeleider ervoor zorgt dat cliënten met psychiatrische en psychische problematiek zo zelfstandig mogelijk kunnen leven? Lees dan gauw verder.

Wat ga jij doen?

Als begeleider GGZ krijg je de kans om bewoners te ondersteunen in hun dagelijkse routines. Je zult verantwoordelijk zijn voor het verstrekken van medicatie, het assisteren bij het opruimen en schoonmaken van hun kamers, en hen motiveren om zelfstandiger te worden. Dit proces is voor elke cliënt uniek, en jij bent degene die hen op maat gemaakte zorg biedt. Door je cliënten goed te leren kennen, kun je inspelen op hun specifieke wensen en behoeften. 

Wie zijn wij?

Deze locatie is een vertrouwde en veilige plek in Amsterdam Nieuw-West waar wij ons inzetten om de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van cliënten met GGZ-problematiek te bevorderen. Onze locatie neemt een prominente plaats in binnen de wijk, en we hechten er veel waarde aan dat onze cliënten actief deel uitmaken van de buurt. We bieden een ondersteunende omgeving die hen helpt om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun sociale contacten te versterken. Op deze locatie werken we samen aan een geïntegreerde en betrokken gemeenschap.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Een mbo-4 diploma in een relevante richting zoals zorg of sociaal werk.
 • Minimaal één jaar werkervaring in de zorg, met specifieke ervaring in het werken met cliënten met GGZ-problematiek.
 • Flexibele beschikbaarheid overdag, ’s avonds en in het weekend. Als je ook nachtdiensten wilt draaien, bespreken we graag de mogelijkheden met je.
 • Uitstekende relativeringsvaardigheden: als een cliënt in een psychose je uitscheldt, neem je dat niet persoonlijk.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een contract voor onbepaalde tijd;
 • Schaal FWG 40 conform CAO;
 • 8.33% vakantiegeld;
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% over het bruto jaarsalaris;
 • Als professional krijg je via Verden verschillende mogelijkheden aangeboden om een opleidingstraject te volgen;
 • Een prettige en collegiale werksfeer;
 • Een uitdagende functie binnen een dynamisch en betrokken team.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan nu op deze vacature! Voor meer informatie neem dan snel contact op met ons.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Raak jij enthousiast van het idee dat je als begeleider een grote rol speelt in behandeling en begeleiding van cliënten tussen de 13 en 23 jaar oud? Lees dan snel verder!

Word jij enthousiast van het idee om als begeleider jongeren en hun gezinnen te ondersteunen, zodat ze samen weer de regie over hun leven kunnen nemen? Lees dan snel verder.

Ga jij aan op op behandeling van stoornissen en op een gezonde en veilige terugkeer van de patiënten in onze maatschappij, lees dan snel verder.

Ben jij een enthousiaste consulent Wmo die met jouw expertise in het sociaal domein en hands-on-mentaliteit het verschil kan maken? Lees dan gauw verder.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op