Allround opzichter op basis van deta-vast

Wij zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Allround toezichthouder voor onze woningcorporatie in Alkmaar. Als toezichthouder ben je verantwoordelijk voor het toezicht op de kwaliteit en veiligheid van onze vastgoedobjecten. Je bent een belangrijke schakel tussen onze huurders, aannemers en interne afdelingen. Samen met een team van professionals zorg jij ervoor dat onze vastgoedobjecten in goede staat verkeren en voldoen aan alle eisen.

Wat ga je doen?

 • Het uitvoeren van inspecties van vastgoedobjecten en het opstellen van rapportages;
 • Het coördineren en begeleiden van onderhouds- en renovatiewerkzaamheden;
 • Het afhandelen van klachten en meldingen van huurders;
 • Het opstellen en bewaken van onderhouds- en renovatieplanningen;
 • Het onderhouden van contacten met aannemers, leveranciers en huurders;
 • Het adviseren van interne afdelingen over technische vraagstukken.

Waar ga je werken? 

Deze woningcorporatie is een toonaangevende speler in de regio, gericht op het bieden van hoogwaardige huisvesting aan diverse doelgroepen. Als maatschappelijke onderneming streven ze naar betaalbare woningen van goede kwaliteit, met speciale aandacht voor de behoeften van huurders.De visie is gericht op het creëren van leefbare en duurzame wijken, waarin mensen met verschillende achtergronden zich thuis voelen. Ze geloven in samenwerking, solidariteit en het nemen van verantwoordelijkheid voor hun vastgoed en de gemeenschappen die ze bedienen.De strategie richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van het woningaanbod, het bevorderen van sociale cohesie en het ondersteunen van kwetsbare groepen in de samenleving. Ze streven naar een evenwichtige mix van woningen, passend bij de behoeften van huurders en de lokale marktomstandigheden.Door voortdurend in gesprek te blijven met belanghebbenden, waaronder huurders, gemeenten en andere partners, streven ze naar de dienstverlening te verbeteren en de doelen te bereiken. Samen bouwen ze aan een betere toekomst voor iedereen in de regio.

Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van bouwkunde of vastgoedonderhoud;
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • In bezit van een VCA-certificaat;
 • Kennis van bouwkundige wet- en regelgeving;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve houding;
 • Stressbestendig en in staat om te werken onder tijdsdruk;
 • In het bezit van een rijbewijs B

Wat kan je van ons verwachten?


Wat kan je van ons verwachten?Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:Uitstekende arbeidsvoorwaarden;Begeleiding van ervaren coaches;Mogelijkheden voor opleiding en training;Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Heb jij interesse in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op. Wij kijken uit naar je reactie!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij een ervaren projectmanager met een passie voor nieuwbouwprojecten? Ben jij op zoek naar een uitdagende functie bij een gerenommeerde woningcorporatie in Noord-Holland? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Projectmanager Nieuwbouw die verantwoordelijk zal zijn voor de realisatie van diverse nieuwbouwprojecten binnen onze woningcorporatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele project, vanaf de ontwikkelingsfase tot en met de oplevering. Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve uitvoering van de projecten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit.

Vacature: Sociaal Projectleider Neem een essentiële rol aan in de projecten van deze woningcorporatie! Als bewonersbegeleider speel je een cruciale rol bij sloop, renovatie en vastgoedverbeteringsprojecten. Je bent er om individuele bewoners te ondersteunen, hun woonwensen te begrijpen en hen discreet te informeren over terugkeermogelijkheden. Door nauw samen te werken met projectontwikkelaars en woonconsulenten, maak je een echte impact op het leven van bewoners.

Vacature: Kwaliteitscoördinator| 28-36 uur In de rol van kwaliteitsborgingsmedewerker werk je samen met je collega om het kwaliteitsborgingsproces te coördineren en te sturen binnen het gehele realisatieproces van grote nieuwbouwprojecten. Je draagt ook verantwoordelijkheid voor eventuele nazorg. Samen met het team werk je aan het opzetten van het kwaliteitsplan, de aansturing, coördinatie, toetsing en het toezicht op de uitvoering. Daarnaast verstrek je technisch advies tijdens de plan- en contractvorming en werk je nauw samen met de projectontwikkelaar en projectleider.

Vacature: Coördinator Vastgoedbeheer | 28-36 uur Jaarlijks werk je samen met het team aan het opstellen van de integrale meerjarenonderhoudsplanning en -begroting voor het planmatig onderhoud. Je bent vertrouwd met het GROTIK-principe en het optimaliseren van onze werkwijze is een uitdaging waar het team de komende jaren voor staat. Vanwege de toenemende complexiteit en omvang van installatietechniek in het planmatig onderhoud, ligt hier een specifieke focus.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op