Administratief Medewerker | 32 tot 36 uur per week

Ben jij een gedreven en ervaren administratief talent met affiniteit voor het verwerken van huurcontracten, aanvragen en alle administratieve processen binnen een woningcorporatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat kan jij verwachten als Administratief Medewerker Verhuur?

Als Administratief Medewerker Verhuur ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van diverse administratieve taken, waaronder het opstellen en verwerken van huurcontracten, beoordelen van huuraanvragen, inkomende post verwerken en het opvolgen van huuropzeggingen. Je zult tevens betrokken zijn bij het organiseren en coördineren van verschillende administratieve processen binnen de organisatie.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:

  • Verwerken van huurcontracten en huuraanvragen
  • Nauwkeurig beoordelen en verwerken van inkomende post
  • Actief opvolgen van huuropzeggingen
  • Coördineren en organiseren van diverse administratieve processen
  • Professioneel communiceren met interne en externe stakeholders
  • Ondersteunen bij de afhandeling van verhuuraanvragen

Met jouw ervaring en talent op administratief gebied verwachten we dat je snel zelfstandig aan de slag kunt gaan. Ervaring met Empire is een pre, maar vooral ervaring in de woningcorporatiesector wordt sterk gewaardeerd.

Onze organisatie is voortdurend in ontwikkeling, en jij bouwt daar actief aan mee. Je hebt bewezen ervaring met het merendeel van de taken.

Wat wordt er van jou verwacht?

Je hebt minimaal een MBO-diploma en bij voorkeur kennis van Empire of een soortgelijk systeem vanuit de woningcorporatie. Probleemoplossend vermogen, analytisch denken, creativiteit, kritisch denkvermogen, eigenaarschap en verbindende vaardigheden zijn essentieel voor deze functie.Je werkt nauwkeurig en gestructureerd naar resultaten toe, met oog voor detail. Je bent evenwichtig en kunt goed relativeren, en je hebt ook aandacht voor het grotere plaatje en langetermijndoelen. Samenwerking en uitstekende communicatieve vaardigheden zijn vanzelfsprekend voor jou.

Wat kan je van ons verwachten?

Bij ons draait alles om jou. Daarom hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en zorgen we goed voor jou. We staan open voor gesprekken over hoe we de juiste balans kunnen vinden tussen werkplezier, jouw persoonlijke groei en een eerlijke beloning. Wat je van ons kunt verwachten:

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Mogelijkheden voor opleiding en training;
  • Flexibiliteit of stabiliteit, afhankelijk van jouw voorkeur.

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Vacature: Ervaren Financieel Administratief Medewerker Ben jij een ervaren financieel administratief medewerker en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Een woningcorporatie in de omgeving van Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Financieel Administratief Medewerker om ons team te versterken.

Ben jij cijfermatig sterk en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Allround financieel medewerker.

Vacature: Incasso Coördinator In de rol van Incasso Coördinator ben jij een belangrijke schakel en leidend figuur binnen het incassoteam. Je biedt actieve ondersteuning aan het team en de Teamleider bij het aanpakken van betalingsachterstanden. Jouw focus ligt op het vlekkeloos en tijdig uitvoeren van de dagelijkse operationele taken. Samen met je collega's werk je aan het vinden van passende oplossingen voor betalingsproblemen van huurders.

Ben jij cijfermatig sterk en sociaal betrokken? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Medewerker Stook- en servicekosten.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op