Technisch projectcoördinator – Breda

Introductie

In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!

Functie

Als Projectcoördinator speel je een sleutelrol in het efficiënt inrichten van werkprocessen met onze ketenpartners. Samen met de projectmanager vorm je een sterk team dat gericht is op het waarborgen van projectkwaliteit.

Je bent het centrale aanspreekpunt voor collega’s, overheidsorganen, huurders, bewonersvertegenwoordigingen en bouwteampartners. Bovendien vertegenwoordig je deze corporatie in de ontwerp- en uitvoeringsfases, zorg je voor een soepel verloop van processen, waarborg je maatwerk en toets je op naleving van kwaliteitseisen. Daarnaast werk je nauw samen met andere afdelingen van de corporatie om projecten optimaal te laten aansluiten op onze exploitatie en beheer. Jouw rol is cruciaal voor projectkwaliteit en het succes. 


Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:  

Je beschikt over een MBO+ werk- en denkniveau;

Je dient te beschikken over ten minste 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.Aanbod

In de functie van Technisch projectcoördinator ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt. 

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!


Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je! 

E: kevin.glorie@verden.nl 

T: 06-45094863


Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Als projectleider voor duurzaamheid zorg je voor de succesvolle uitvoering van woningverbeteringen en onderhoudsprojecten. We streven naar betere kwaliteit en duurzaamheid, wat zorgt voor comfortabeler wonen en minder energieverbruik voor onze huurders. Als dit je enthousiast maakt, dan kijken we...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...

Neem contact met ons op