Robin Arain

Met een achtergrond in de arbeidsbemiddeling én een sterke drive om mensen te helpen was Robin een ideale match met Verden. Als Adviseur Sociaal domein koppelt hij kandidaten aan opdrachtgevers in het Sociaal domein – en andersom.

In zijn vrije tijd houdt Robin van sporten en tijd spenderen met vrienden en familie: mensen samenbrengen is de rode draad. In zijn werk doet hij dat door een band op te bouwen en samen verder te kijken. Ook voor opdrachtgevers staat hij altijd klaar.

"Ik krijg energie van gesprekken met mensen. Het is bijzonder om inzicht te krijgen in hun verschillende perspectieven en passies en ik vind het ontzettend waardevol om ze te ondersteunen bij het vinden van hun droombaan."

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op