Maurik Griep

Bij Verden houdt Maurik zich voornamelijk bezig met het stukje purpose. Zijn doel? Professionals helpen bij het ontdekken van hun purpose en het creëren van een concreet aanbod om meer uit het leven te halen.

Voordat Maurik Verden oprichtte, werkte hij als coach en directeur van een grote zorgorganisatie. De kennis en ervaring die hij hier opdeed zijn de ingrediënten die uiteindelijk tot Verden hebben geleid.

Gaandeweg ontdekte hij dat werk meer is dan ‘gewoon een baan’, maar dat het een manier is om meer uit het leven te halen. Met Verden helpt hij daar nu andere professionals bij.

In zijn vrije tijd houdt Maurik van sporten en tijd doorbrengen met zijn gezin. Ook praat hij graag over wat mensen beweegt en waar ze gelukkig van worden. Zo sluiten werk en privé mooi op elkaar aan!

"Mijn purpose? Anderen succesvol maken, en daardoor ook zelf succes ervaren."

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op