Maurice Prins

Als manager van ons Sociaal domein voert Maurice gesprekken met gemeenten, publieke instellingen, jeugdzorg en welzijnsorganisaties over de kansen én uitdagingen op de arbeidsmarkt. Ook helpt hij professionals bij het vinden van een nieuwe uitdaging in deze dynamische werkomgeving.

In zijn vrije tijd vind je Maurice veel op het water. Als kitesurfer geniet hij oprecht van de natuur en leeft hij volledig in het moment. Dat laatste zie je ook terug in zijn werk, waarin hij zijn passie volgt én anderen motiveert dit ook te doen

Maurice weet goed wat er op dit moment speelt in de markt en kent de mensen met wie hij werkt door en door. Zo verbindt hij gemotiveerde professionals aan bevlogen opdrachtgevers en levert hij een bewuste bijdrage aan onze maatschappij.

"Verden biedt mij de mogelijkheid om op mijn eigen manier een bijdrage te leveren aan de oplossing van sociaal maatschappelijke vraagstukken."

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op