Koen Touber

Als Manager Woningcorporaties bij Verden draagt Koen Touber zijn steentje bij aan het creëren van leefbare wijken en een duurzame samenleving. In zijn werk bemiddelt hij tussen woningcorporaties en kandidaten.

Zijn doel? Een duurzame, langdurige samenwerking bewerkstelligen waar bij partijen (meer dan) tevreden mee zijn.  In zijn vrije tijd geniet hij van tijd doorbrengen met zijn gezin en doet hij graag ‘normale dingen’ zoals afspreken met vrienden of een potje voetbal.

Die nuchterheid kenmerkt de manier waarop Koen de verbinding zoekt met zijn klanten. Mede dankzij zijn achtergrond in de ouderenpsychiatrie en ambulante begeleiding heeft Koen geleerd om te luisteren naar wat mensen écht nodig hebben. In plaats van zoeken naar snelle oplossingen, verdiept hij zich in de behoeften van de professional en de organisatie.

"Als je inspeelt op wat mensen écht willen, kan je langdurige samenwerkingen aangaan. Dat is mijn doel." 

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op