Kevin Glorie

Van het bemiddelen in de ouderenzorg naar woningcorporaties. Voor Kevin was het een logische vervolgstap. Bij Verden vindt hij de maatschappelijke betrokkenheid en het ondernemerschap waar hij naar op zoek was.

Als Manager Woningcorporaties helpt Kevin organisaties bij het oplossen van capaciteitsproblemen. Dit doet hij door het aantrekken van ambitieuze kandidaten en het aangaan van warme relaties in het werkveld.

Buiten werk brengt Kevin graag tijd door met zijn gezin. Ook gaat hij graag met vrienden op stap of naar een festival. Die sociale en betrokken kant zie je ook terug in de manier waarop hij werkt, zowel richting professionals als opdrachtgevers.

"Bij Verden kijken we verder dan het profiel van een kandidaat. We gaan echt in op de wensen en behoefte van een persoon. Daarnaast zijn we voor klanten een echte sparringpartner en denken we mee over alle probleemstukken binnen de organisatie. "

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op