Joël van der Horst

Joël van der Horst is Manager Kwaliteit, Veiligheid & Milieu bij Verden.
Joël van der Horst

Manager Kwaliteit, Veiligheid & Milieu

Met een achtergrond in recruitment en een aanstekelijke energie was Joël van der Horst de ideale aanwinst voor ons team. Als Manager Kwaliteit, Veiligheid & Milieu houdt Joël zich bezig met het vinden van specialisten en opdrachten in de wereld van HSE Management (Health, Safety & Environment). Groen bezig, dus!

Behalve een gezonde werkdrive heeft Joël ook een passie voor muziek. In zijn vrije tijd componeert hij zijn eigen muziek in zijn studio en draait hij op House & Technofeesten. Ook sport hoort enorm bij Joël: hij is bedreven in de MMA en op weg naar een zwarte band in Judo.

In Joël vinden professionals bij Verden een ervaren, zorgzame adviseur die meedenkt vanuit de wensen en ervaringen van de kandidaat. In alles wat hij doet is een goede klik met de opdrachtgevers en kandidaten een belangrijke vereiste.

Ik ben een adviseur die de markt door en door kent, en die de juiste vragen weet te stellen en snel ontdekt wat jij zoekt. Zo help ik jou aan de meest ideale job waarbij je een impact kan maken ín, en vóór de wereld.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op