Jasper ten Wolde

Toen Jasper een paar jaar geleden uit de arbeidsbemiddeling stapte, had hij niet gedacht weer in deze branche terug te keren. Maar de aanpak van Verden was voor hem zó anders, dat hij besloot om toch weer in de rol van adviseur te stappen.

Als Manager Duurzaamheid verbindt Jasper duurzaamheidsgedreven professionals aan betrokken opdrachtgevers, en andersom. Door deze twee bij elkaar te brengen, draagt Jasper met zijn eigen werk ook bij aan een betere wereld.

In zijn vrije tijd houdt Jasper van voetbal kijken en koken. Persoonlijke ontwikkeling en nieuwe ervaringen opdoen zijn voor hem minstens zo belangrijk.

"Ik word erg enthousiast van de professionals en opdrachtgevers waarmee wij samenwerken. Daarnaast wil ik ook iets betekenen voor de wereld. Deze combinatie maakt het geweldig om voor Verden te werken."

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op