Frank Sorgedrager

Voordat Frank bij Verden kwam, was hij werkzaam als recruiter in de IT-sector, maar de behoefte om iets bij te dragen aan de wereld werd steeds sterker. Hij besloot om bij Verden te solliciteren zodat hij meer kon doen op het gebied van betekenisvol werk.

Als Adviseur Duurzaamheid bij Verden verbindt Frank kandidaten aan opdrachtgevers in de duurzaamheid. De connecties die hij nu aandraagt, dragen stuk voor stuk bij aan een betere wereld.

“Mijn doel is beide partijen blij maken met de door mij aangeleverde oplossing. Of dat nou op het gebied van zorg, infrastructuur of woningen is: dat maakt niet uit. Zolang het maar bijdraagt aan duurzaamheid.”

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op