Darryl Verbond

Darryl Verbond is Manager Woningcorporaties bij Verden. In zijn rol brengt hij professionals en woningcorporaties. Zijn beide ouders werken bij een woningcorporatie en hebben hem een groot verantwoordelijkheidsgevoel bijgebracht.

Sinds hij zelf vader is, zet hij nog een stapje extra. Naast zijn werk houdt Darryl van tijd doorbrengen met zijn gezin en sporten. Met zijn sociale en sportieve houding helpt hij mensen verder, zowel professionals als opdrachtgevers.

“Na de geboorte van mijn kinderen ben ik kritischer naar de wereld gaan kijken en gaan relativeren wat belangrijk is voor mij in het leven. Een waardevolle toevoeging leveren aan de maatschappij hoort daarbij, want op die manier draag ik iets bij aan de volgende generatie.”  

Wil je deel uitmaken van ons team?

Bij Verden zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Ambitieuze adviseurs met het hart op de juiste plaats. Managers die een domein willen vormgeven en zo onze organisatie verder brengen. Benieuwd of een baan bij Verden bij jou past? Stuur een bericht naar maurik.griep@verden.nl en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op