Senior Teamleider Service Onderhoud – Amsterdam

Introductie

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 

Functie

Als Senior Teamleider Service Onderhoud heb je affiniteit met vastgoedbeheer en heb je bewezen ervaring in het leiden en aansturen van teams. Bij voorkeur net zo divers als dat van Service Onderhoud. Als Teamleider van het Service Onderhoudsteam ben jij in staat om met jouw vaardigheden in planning, organisatie en situationeel leiderschap het team van Service Onderhoud naar een nog hogere level te brengen.

Het team, bestaande uit 19 medewerkers, is verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud en omvat een eerste- en tweedelijns afdeling waar verzoeken worden ontvangen, doorgestuurd, gecoördineerd en opgelost. Daarnaast zorgen de collega’s van de Schade afdeling voor de juiste afstemming tussen klant, verzekeraar en aannemer. In jouw functie coördineer en ondersteun je het team, onderhoud je regelmatig contacten met zowel interne als externe belanghebbenden, waaronder klanten en aannemers, en rapporteer je aan de Manager Techniek. We zoeken naar iemand die de perfecte mix heeft van een mensgerichte coördinator met een sterke affiniteit voor vastgoed of techniek, en sterke analytische vaardigheden bezit om als schakel te fungeren tussen de verschillende afdelingen.

Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:  

Academisch werk- en denkniveau
Je hebt ervaring in een gelijkwaardige functie bij een woningcorporatie.

Aanbod

In de functie als Senior Teamleider Service Onderhoud ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt. 

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk! 


Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? En heb je ervaring in de woningcorporatie? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je! 

E: darryl.verbond@verden.nl 
T: 06-26774231

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Als wijkbeheerder ben je de spil in diverse regiowijken. Je herkent de behoeften van de buurt en weet concrete verbeteringen voor te stellen. Ben je communicatief sterk, leg je vlot verbindingen tussen bewoners en collega's, en ben je een organisatietalent?...

Neem contact met ons op