Jeugdbeschermer – Rotterdam

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!

Jeugdprofessional wijkteam school – Vlaardingen

Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven!

Jeugd- en Gezinsprofessional – Amsterdam

Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Jeugd- en Gezinsprofessional in de regio Amsterdam.

Gedragswetenschapper – Amsterdam

Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!

Interim Professional Jeugd – Amsterdam

Klaar om je passie voor jeugdzorg in te zetten bij verschillende opdrachtgevers? Word onze Interim Professional Jeugd en zet je in voor jeugd gerelateerde opdrachten binnen gemeenten, jeugdzorg organisaties, stichtingen of welzijnsorganisaties.

Jeugdconsulent – Amsterdam

Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Medewerker stook- en servicekosten – Haarlem

Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature Woonconsulent – Amsterdam

Zet jij je in voor een veilige en schone buurt voor iedereen? Ben jij sociaal betrokken en sta je stevig in je schoenen? Dan ben jij de Woonconsulent die wijk zoeken!

Neem contact met ons op