Projectleider verduurzaming vastgoed – Gouda

Introductie

Als projectleider voor duurzaamheid zorg je voor de succesvolle uitvoering van woningverbeteringen en onderhoudsprojecten. We streven naar betere kwaliteit en duurzaamheid, wat zorgt voor comfortabeler wonen en minder energieverbruik voor onze huurders. Als dit je enthousiast maakt, dan kijken we er naar uit om met jou in contact te komen!

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van diverse projecten met een focus op planning en budgetbeheer. Je werkt nauw samen met onze vaste partners om oplossingen voor zowel de korte als de lange termijn te vinden, en je bent betrokken bij uiteenlopende onderhoudsprojecten, variërend van restauraties van monumentale panden tot duurzame verbeteringen van woningcomplexen.

Je maakt deel uit van een realisatieteam en draagt bij aan thema’s die relevant zijn voor alle projecten, zoals installaties, asbest, flora en fauna. 

Je wisselt tussen kantoorwerk en werk op locatie en begrijpt hoe je een optimale balans kunt vinden om de beste resultaten te behalen.


Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:  

Hbo werk- en denkniveau;

Minstens drie jaar ervaring als projectleider vereist.

Aanbod

In de functie van Projectleider verduurzaming vastgoed ga je via Verden werken bij een woningcorporatie die bij jou past.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij woningcorporaties bij jou in de buurt. 

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dat is zeker mogelijk!


Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je!

E: kevin.glorie@verden.nl 

T: 06-45094863


Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij ondernemend en verbindend? Vind je het belangrijk om een bijdrage te leveren in de uitdagende wereld van de sociale huisvesting? Zet je dan in als Senior Teamleider Service Onderhoud. 
In de rol van Projectcoördinator ligt de verantwoordelijkheid bij jou om de inhoudelijke kwaliteit van zowel onze nieuwbouw- als renovatieprojecten te garanderen. Is dit jouw uitdaging? Neem contact op!
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...
Ben jij een nauwkeurige en communicatief sterke professional met oog voor detail? Heb je ervaring in het beheren van servicekosten en ben je in staat om complexe administratieve processen in goede banen te leiden? Dan zijn wij op zoek naar...

Neem contact met ons op