Programma Manager Verduurzamen Bedrijventerreinen – Landelijk

Introductie

Ben jij de drijvende kracht achter het groener maken van bedrijventerreinen? Word onze Programma Manager.Functie

Als Programma Manager Verduurzamen Bedrijventerreinen bij Verden krijg jij de kans om de wereld een stuk groener en duurzamer te maken. Je leidt en coördineert ambitieuze projecten die bedrijventerreinen transformeren tot duurzame en energie-efficiënte hubs. Met jouw uitstekende stakeholdermanagementvaardigheden breng je verschillende partijen samen en zorg je voor een naadloze samenwerking. Dankzij jouw expertise in hernieuwbare energie draag je bij aan een schoner en leefbaarder milieu voor toekomstige generaties.

Functie-eisen


Bij Verden kijken we liever naar wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We zoeken echter iemand met:

  • Uitstekend stakeholder management.
  • Diepgaande kennis van hernieuwbare energie.
  • Het vermogen om verschillende partijen bij elkaar te brengen.

Aanbod

Maak samen met ons de wereld duurzamer en leefbaarder! Jouw inzet maakt het verschil.

Je krijgt een gevarieerd aantal projecten/ bedrijventerreinen. Een werkomgeving die zeer gevarieerd is.

Sollicitatie

Ben jij de enthousiaste Programma Manager die de wereld een stuk groener wil maken? Neem dan snel contact op met Jasper ten Wolde via 0651018913 en stuur je CV en motivatie naar jasper.tenwolde@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld? Ben jij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek? Lees dan snel verder.
Werkvoorbereider Laadinfra: bij ons ben je 'de stekker' tussen idee en realiteit, met een flinke dosis energie.
Leid de groene revolutie op bedrijventerreinen als onze Programma Manager Verduurzamen. Samen maken we een duurzamere toekomst mogelijk.
Zet jouw kennis van duurzaamheid en installatietechniek in voor een betere, groenere wereld. Word onze Adviseur Duurzaamheid en Installatietechniek!

Neem contact met ons op