Pleegzorgwerker – Dordrecht

Introductie

Ben jij iemand die alles op alles zet om jongeren met gedragsproblemen te helpen? En wil jij een ondersteunende rol spelen in het leven van pleegouders? Als pleegzorgwerker maak jij het verschil.

Functie

Als pleegzorgwerker bied je ouders, kinderen en pleegouders ondersteuning. Dit is erop gericht om de ontwikkeling van het kind te bevorderen en de vaardigheden van de ouders te vergroten. Ook hulpverlening gericht op het bieden van een helder toekomstperspectief hoort hierbij.

Functie-eisen

Bij Verden doen we niet aan lange lijst met functie-eisen. Veel liever horen we van jou wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We hebben daarom maar twee voorwaarden voor deze vacature:

– Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Social Work

– Je beschikt over een SKJ-registratie of bent bereid deze (op onze kosten) te behalen.

Aanbod

Aanbod In de functie als pleegzorgwerker kom je via Verden te werken bij een van de grootste jeugdzorgorganisaties van Zuid-Holland. Je komt bij ons in loondienst, wij plaatsen jou op deze uitdagende opdracht.

Waarom dat een goed idee is? Wij geloven dat werk een fantastische manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als je bij ons in dienst komt, kun je aan de slag bij maatschappelijk betrokken opdrachtgevers bij jou in de buurt.

Natuurlijk bieden we ook een aantrekkelijk salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en meer dan genoeg vakantiedagen. Wil je je skills verder ontplooien? Dan kan je ook een opleidingstraject via Verden volgen. Bijvoorbeeld om je SKJ-registratie te behalen.


Sollicitatie

Wil jij je steentje bijdragen aan een betere wereld? En heb je ervaring in de pleegzorg? Laat dan je CV achter via de onderstaande knop of stuur mij een berichtje. Ik hoor graag van je!

E: robin.arain@verden.nl

T: 06-57726140

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!

Neem contact met ons op