KAM & Veiligheidscoördinator – Doetinchem

Introductie

Wil jij een sleutelrol spelen in het waarborgen van kwaliteit, veiligheid en milieu binnen een enthousiast team? Als KAM & Veiligheidscoördinator ben je de schakel tussen operationele en strategische processen. Je werkt samen met toegewijde collega’s in een positieve werkomgeving en draagt bij aan het realiseren van onze kwaliteits-, veiligheids- en milieudoelstellingen. Je expertise en ervaring maken van jou de ideale kandidaat voor deze functie. Samen met ons streef je naar een nog veiligere en duurzamere toekomst. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Functie

Als KAM & Veiligheidscoördinator op de afdeling Kwaliteit, Arbo, Milieu & Veiligheid, ben je een gedreven professional die zowel op operationeel als strategisch niveau opereert. Je wordt verwelkomd in een team met een positieve werksfeer, waar je samen met je collega’s streeft naar verbeteringen op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu. Je rapporteert en biedt advies aan het hoofd van de afdeling KAM & Veiligheid.


Jouw verantwoordelijkheden omvatten daarnaast:

• Het implementeren, monitoren en verbeteren van het KAM-beleid.

• De optimalisatie van bedrijfsmanagementsystemen.

• Het uitvoeren van taken die voortkomen uit verschillende certificeringen, zoals interne audits.

• Fysieke aanwezigheid op projectlocaties om VGM-voorschriften te controleren, waardoor je een brug slaat tussen de KAM-afdeling en operationele medewerkers.

Functie-eisen

Jouw profiel omvat:


Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare sector.

HBO-werk- en denkniveau, met sterke organisatorische vaardigheden.

Diepgaande kennis van kwaliteits-, veiligheids-, Arbo- en milieuregelgeving.

MVK- of HVK-diploma.

Bekendheid met BRL 7000 en CROW 400.

(R)DLP- en/of KVP-diploma zijn een pré.

Een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit, bereidheid om op verschillende locaties en projecten te werken.

Praktische hands-on mentaliteit.

Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, met de capaciteit om wet- en regelgeving en normen/vereisten om te zetten in praktische procedures voor bedrijfs- en uitvoeringsprocessen.

Aanbod

Wij voorzien:


Een voltijdse positie in een hechte familiebedrijf, waar je deel uitmaakt van een autonoom team.


Een informele en open samenwerkingsstijl met ruimte voor jouw ideeën en visie.


Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden die passen bij de verantwoordelijkheden van de functie volgens de geldende CAO.

We waarderen jouw ervaring en vaardigheden.

Inlichtingen

Niels Spoor +31 6 45842287

niels.spoor@verden.nl

Sollicitatie

Niels Spoor +31 6 45842287

Niels.spoor@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Als Middelbaar Veiligheidskundige ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit, Arbo, Milieu & Veiligheid en ben je een gedreven persoon. Je komt in een fijn team terecht waar een prettige werksfeer heerst. Samen met je collega`s zet jij je in...
Als KAM- en Veiligheidscoördinator maak je deel uit van het team voor Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid. Je bent een enthousiaste professional die zowel operationele als strategische uitdagingen omarmt. Je wordt verwelkomd in een team met een positieve werksfeer, waarin...
Veiligheid in de bouw kan een stuk beter, kan jij jouw expertise inzetten om dit te realiseren?
Ben jij een gedreven professional met een passie voor veiligheid, duurzaamheid, en kwaliteit? Als KAM-adviseur bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het waarborgen van een veilige werkomgeving en het nastreven van duurzaamheidsdoelen. Naast deze betekenisvolle bijdrage kun...

Neem contact met ons op