Jeugdconsulent – Amsterdam

Introductie

Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Functie

Als Jeugdconsulent bij Verden speel je een essentiële rol in het ondersteunen van kwetsbare jeugd en gezinnen. Vanuit de gemeentelijke kant stel je beschikkingen op en hebt hierin een regierol dat de juiste zorg wordt verleend.

Functie-eisen

Bij Verden gaan we verder dan alleen functie-eisen. We zijn op zoek naar jouw unieke talenten en motivatie. Heb je een SKJ registratie en de vastberadenheid om een bijdrage te leveren aan de jeugdzorg? Laat ons weten wie je bent en waarom jij de perfecte Jeugdconsulent bent voor gemeenten.

Aanbod

Kies voor een carrière bij Verden en investeer in je groei. We bieden mogelijkheden voor trainingen en het behalen van je SKJ-bevoegdheid. Daarnaast geniet je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een ondersteunende werkomgeving waarin jouw inzet wordt beloond en gewaardeerd.

Inlichtingen

Ben jij klaar om je hart te volgen en bij te dragen aan een betere toekomst voor de jeugd? Laten we samen de wereld mooier maken! Solliciteer nu met je naam en CV en word onderdeel van Verden. Samen maken we het verschil!

Sollicitatie

Ga jij voor een rol als jeugdconsulent? Neem dan contact op met Maurice Prins via 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!

Neem contact met ons op