Jeugdbeschermer – Rotterdam

Introductie

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!

Functie

In de functie als Jeugdbeschermer kom je via Verden te werken bij 1 van de grootste jeugdzorgorganisaties van Zuid-Holland. Je komt bij ons in loondienst op detacheringsbasis, wij plaatsen jou op deze uitdagende opdracht.

Als Jeugdbeschermer draag jij verantwoording voor de belangen behartiging van kinderen tot en met 18 jaar. Dit doe jij door vanuit het gedwongen kader alle mogelijkheden in te zetten die nodig zijn om de veiligheid van het kind te waarborgen.

In jouw werkzaamheden stel jij een veiligheidsplan op en ga jij in gesprek met ouders om hen begeleiding te bieden bij gemaakte afspraken. Daarnaast zet je ook andere hulpverleners in en stuur jij hen aan.


Functie-eisen

Bij Verden geloven wij niet in een ellenlange lijst met functie-eisen. Wij gaan graag met jou in gesprek waarom jij goed weet aan te sluiten op deze functie. Wij hebben alleen twee voorwaarden waaraan jij dient te voldoen:

– Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Social Work

– Je bent in het bezit van een SKJ- registratie of bent bereid deze op onze kosten te behalen.Aanbod

De reden hiervoor is dat wij geloven dat werk een prachtige manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als jij bij ons in dienst komt kun je aan de slag bij maatschappelijk betrokken opdrachtgevers bij jou in de regio.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een redelijke hoeveelheid vakantiedagen. Wil jij je skills verder uitbouwen en naar een hoger niveau tillen? Dan is er de mogelijkheid om een opleidingstraject via Verden te volgen. Een voorbeeld hiervan is het behalen van een SKJ registratie om met jeugdigen te werken.

Sollicitatie

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere maatschappij? En heb jij ervaring als Jeugdbeschermer? Stuur je CV door naar onderstaand e-mail adres of neem telefonisch contact met mij op. Ik hoor graag van je!


Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!
Ben jij een gepassioneerde Gedragswetenschapper met een SKJ registratie? Wil jij een verschil maken in de jeugdzorg? Bij Verden krijg je die kans! Ontdek onze uitdagende vacature en zet jouw expertise in om de wereld van kinderen en gezinnen in...

Neem contact met ons op