Jeugd- en Gezinswerker – Utrecht

Introductie

Maak impact als Jeugd- en Gezinswerker bij Verden! Help kinderen en gezinnen in Utrecht een betere toekomst te creëren. Ontdek onze uitdagende vacature bij deze mooie opdrachtgever en zet jouw passie voor jeugdzorg in de praktijk.

Functie

Als Jeugd- en Gezinswerker bij Verden ben je de verbindende schakel tussen kinderen, gezinnen, en hulpverlening. Je biedt ondersteuning, begeleiding, en een luisterend oor in uitdagende situaties. Met jouw inzet draag je bij aan het welzijn van de jeugd en maak je de wereld een stukje mooier en leefbaarder.

Functie-eisen

Bij Verden geloven we in mensen, niet enkel in lijstjes met eisen. Vertel ons wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale Jeugd- en Gezinswerker bent. Heb je een SKJ registratie en een passie voor het welzijn van jeugd en gezin? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Aanbod

Wanneer je bij Verden komt werken, kies je voor een organisatie die om jouw groei geeft. We bieden mogelijkheden om trainingen te volgen en je SKJ-bevoegdheid te behalen, mocht je deze nog niet hebben, maar hiervoor wel in aanmerking komen. Daarnaast hebben we aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een ondersteunende werkomgeving waarin je het beste uit jezelf kunt halen. Je inzet wordt gewaardeerd en beloond.

Inlichtingen

Ben jij klaar om je passie voor jeugdzorg te laten bloeien? Samen kunnen we het verschil maken in het leven van kinderen en gezinnen. Solliciteer nu met je naam en CV, en sluit je aan bij Verden om een positieve impact te creëren. Samen bouwen we aan een betere toekomst!

Sollicitatie

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Maurice Prins via 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Neem contact met ons op