Jeugd- en Gezinsprofessional – Amsterdam

Introductie

Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Jeugd- en Gezinsprofessional in de regio Amsterdam.

Functie

Als Jeugd- en Gezinsprofessional bied jij passende opvoed- en opgroeiondersteuning aan kinderen, jongeren en ouders in Amsterdam. Je bent daarbij zichtbaar op diverse locaties in Amsterdam. Hier horen bijvoorbeeld huisbezoeken bij, langsgaan op scholen, het geven van voorlichtingen of aanwezig zijn bij het voetbalplein in de wijk.

In jouw werkzaamheden kijk jij naar het hele netwerk van het gezin en betrek jij hen bij de hulp. Je werkt daarbij samen met formele en informele partners in de wijk, zoals Veilig Thuis, Jeugdbescherming Regio Amsterdam of het Buurtteam Amsterdam.

Als Jeugd- en Gezinsprofessional zet jij je extra hard in voor kinderen, jongeren en ouders die dit heel hard nodig hebben.

Functie-eisen

Bij Verden geloven wij niet in een ellenlange lijst met functie-eisen. Wij gaan graag met jou in gesprek waarom jij goed weet aan te sluiten op deze functie. Wij hebben alleen twee voorwaarden:

– Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding Social Work

– Je bent in het bezit van een SKJ- registratie of bent bereid deze op onze kosten te behalen.

Aanbod

Je komt als Jeugd- en Gezinsprofessional via Verden te werken bij 1 van de grootste jeugdzorgorganisaties van Zuid-Holland. Je komt bij ons in loondienst op detacheringsbasis, wij plaatsen jou op deze uitdagende opdracht.

De reden hiervoor is dat wij geloven dat werk een prachtige manier is om een bijdrage te leveren aan de wereld. Als jij bij ons in dienst komt kun je aan de slag bij maatschappelijk betrokken opdrachtgevers bij jou in de regio.

Uiteraard bieden wij een mooi salaris, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en een redelijke hoeveelheid vakantiedagen. Wil jij je skills verder uitbouwen en naar een hoger niveau tillen? Dan is er de mogelijkheid om een opleidingstraject via Verden te volgen. Een voorbeeld hiervan is het behalen van een SKJ registratie om met jeugdigen te werken.

De salarisindicatie is marktconform.

Sollicitatie

Wil jij een bijdrage leveren aan een betere maatschappij? En heb jij ervaring als Jeugd- en Gezinsprofessional? Stuur je CV door naar onderstaand e-mail adres of neem telefonisch contact met mij op. Ik hoor graag van je!

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!
Ben jij een gepassioneerde Gedragswetenschapper met een SKJ registratie? Wil jij een verschil maken in de jeugdzorg? Bij Verden krijg je die kans! Ontdek onze uitdagende vacature en zet jouw expertise in om de wereld van kinderen en gezinnen in...

Neem contact met ons op