Interim Professional Jeugd – Amsterdam

Introductie

Klaar om je passie voor jeugdzorg in te zetten bij verschillende opdrachtgevers? Word onze Interim Professional Jeugd en zet je in voor jeugd gerelateerde opdrachten binnen gemeenten, jeugdzorg organisaties, stichtingen of welzijnsorganisaties.

Functie

Als Interim Professional Jeugd bij Verden speel je een cruciale rol in het ondersteunen van jeugdzorg organisaties of gemeenten. Dit kunnen projecten zijn om wachtlijsten weg te werken, jouw specifieke expertise in te zetten om een team naar een hoger niveau te tillen of bijvoorbeeld een collega te vervangen.

Functie-eisen

Bij Verden kijken we verder dan alleen functie-eisen. We willen weten wie jij bent en waarom jij gelooft dat je de perfecte Interim Professional Jeugd bent voor Verden. Heb je een SKJ registratie en een sterke drive om te helpen? Vertel het ons!

Aanbod

Bij Verden bieden we jou de kans om te groeien en te excelleren. Ontwikkel jezelf, maak kennis met verschillende opdrachtgevers en doe in een korte tijd zeer veel ervaring op!

Inlichtingen

Ben jij klaar om je expertise in te zetten voor een betere toekomst? Laat je CV achter en we nemen contact met je op!

Sollicitatie

Eerst meer weten wat wij je kunnen bieden als interim professional? Neem dan contact op met Maurice Prins via 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Neem contact met ons op