Hoger Veiligheidskundige Bouwveiligheid – Noord-Holland

Introductie

Veiligheid in de bouw kan een stuk beter, kan jij jouw expertise inzetten om dit te realiseren?

Organisatie

Deze opdrachtgever van Verden zit in Noord-Holland met vooraanstaande projectlocaties. Als integrale bouwer voeren zij alle facetten uit van ontwerp tot uitvoering. Gedreven door passie en techniek, realiseren zij gebouwen voor en door mensen. Eén ding staat voorop: het succes van het project, waarbij er oog is voor de belangen van alle betrokkenen.

Functie

Als Projectleider Bouwveiligheid stel jij het veiligheidsbeleid op en rolt dit uit binnen alle lagen van onze organisatie. Je houdt rekening met alle risico’s in alle fases van onze bouwprojecten en levert maatwerk, afgestemd per project. Je bent al in de tenderfase betrokken en je brengt jouw kennis en ervaring in op het gebied van veiligheid. Daarnaast ben je proactief betrokken om te borgen dat wat is afgesproken in het voortraject ook wordt toegepast in de uitvoering.


Een greep uit jouw werkzaamheden:


Plan van aanpak schrijven ten behoeve van het bouwproject.

Implementeren van en controleren op de veiligheidsmaatregelen bij pre-kwalificaties, tenders, ontwerp en voorbereiding, uitvoering en beheer & onderhoud.

Herkennen van mogelijke onveilige situaties en -handelingen. Het onderzoeken en beoordelen en leren van ongevallen.

Actief op de hoogte blijven van relevante wet- en regelgeving en het continue bevorderen van gedragsverandering op het gebied van veiligheid d.m.v. informatievoorziening, instructies, delen van best practices, trainingen, etc.

Adviseren, coachen en ondersteunen van je collega’s op gebied van veiligheid.

Functie-eisen

Minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider of veiligheidskundige of soortgelijke functie bij een bouwbedrijf en sterke affiniteit met veiligheid.

Een opleiding op hbo werk- en denkniveau richting Bouwkunde, eventueel aangevuld met relevante cursussen op het gebied van veiligheid.

Aanbod

Na detachering een vast contract met 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;

Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, individueel budget waarvan je ook 10 extra vrije dagen kunt kopen én een uitstekend pensioen.

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Werken aan gave bouwprojecten binnen een bedrijf met veel lef en ambitie.

Fijne collega’s die met net zo veel passie en enthousiasme werken als jij!

Inlichtingen

Joël van der Horst 020 244 59 26

Sollicitatie

Joël van der Horst 020 244 59 26

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Als Middelbaar Veiligheidskundige ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit, Arbo, Milieu & Veiligheid en ben je een gedreven persoon. Je komt in een fijn team terecht waar een prettige werksfeer heerst. Samen met je collega`s zet jij je in...
Als KAM- en Veiligheidscoördinator maak je deel uit van het team voor Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid. Je bent een enthousiaste professional die zowel operationele als strategische uitdagingen omarmt. Je wordt verwelkomd in een team met een positieve werksfeer, waarin...
Ben jij een gedreven professional met een passie voor veiligheid, duurzaamheid, en kwaliteit? Als KAM-adviseur bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het waarborgen van een veilige werkomgeving en het nastreven van duurzaamheidsdoelen. Naast deze betekenisvolle bijdrage kun...
Wil jij werken bij een dynamische organisatie met een informele en familiale sfeer, maar met serieuze opdrachten? Als QHSE-coördinator ben je een cruciale schakel in ons KAM-team. Je draagt bij aan veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit, terwijl je ook de verantwoordelijkheid...

Neem contact met ons op