Gedragswetenschapper – Amsterdam

Introductie

Ben jij een gepassioneerde Gedragswetenschapper met een SKJ registratie? Wil jij een verschil maken in de jeugdzorg? Bij Verden krijg je die kans! Ontdek onze uitdagende vacature en zet jouw expertise in om de wereld van kinderen en gezinnen in Zuid-Holland te verbeteren.

Functie

Als Gedragswetenschapper bij Verden speel je een cruciale rol in het ondersteunen en begeleiden van kwetsbare jeugd en gezinnen. Je biedt professioneel advies en beoordeelt complexe situaties om passende oplossingen te vinden. Met jouw expertise draag je bij aan een veiligere en gezondere omgeving voor de jeugd in onze regio. Jij maakt het verschil!

Functie-eisen

Bij Verden geloven we in mensen, niet alleen in lijstjes met eisen. We nodigen je uit om jezelf te laten zien en te vertellen waarom jij de ideale kandidaat bent voor deze functie. Heb je een SKJ registratie en de passie om de jeugdzorg te verbeteren? Dan willen we graag van je horen!

Aanbod

Wanneer je bij Verden komt werken, stap je in een inspirerende omgeving waar jouw groei en ontwikkeling centraal staan. We bieden je de mogelijkheid om relevante trainingen te volgen en je SKJ-bevoegdheid te behalen. Daarnaast voorzien we in aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een stimulerende werkcultuur waarin je impact kunt maken.

Inlichtingen

Klaar om jouw carrière in de jeugdzorg naar een hoger niveau te tillen? Laten we samenwerken om kinderen en gezinnen een betere toekomst te geven. Solliciteer nu met je naam en CV, en help ons bij het creëren van positieve verandering in de wereld van de jeugdzorg. Samen maken we het verschil!

Sollicitatie

Wil je meer weten over werken als Gedragswetenschapper? Neem dan contact op met Maurice Prins op nummer 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Wil jij jouw passie voor jeugdzorg omzetten in positieve verandering? Ontdek onze vacature voor Jeugdconsulent bij Verden, waarbij we uiteenlopende gemeenten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht ondersteunen!

Neem contact met ons op