Werken bij een woningcorporatie

Wil jij je inzetten voor een leefbare maatschappij? En vind je onderwerpen zoals betaalbaar huren en veilig wonen belangrijk? Bij een woningcorporatie kun je echt betekenisvol werk doen. Onze adviseurs helpen je met het vinden van een baan in dit impactvolle werkveld. 

Wat doen woningcorporaties?

Goed, betaalbaar en veilig wonen. Dat is voor lang niet iedereen in Nederland vanzelfsprekend. Om iedereen de kans te geven op een veilig thuis, bouwen, onderhouden en verhuren woningcorporaties betaalbare huurwoningen aan mensen met lage inkomens. 80% van alle woningen van woningcorporaties zijn sociale huurwoningen. Woningcorporaties spelen dus een belangrijke rol in de huursector en onze maatschappij. 

Welke rollen kan je vervullen?

Waarom werken bij een woningcorporatie?

Als medewerker van een woningcorporatie heb je een betekenisvolle baan. Zo help je ze bijvoorbeeld met het vinden van een betaalbare, goede woning. Ben je een sociaal betrokken persoon en wil je je graag inzetten voor een ander? Dan past een baan bij een woningcorporatie goed bij jou. 

Waarom Verden?

Werk is een fantastische manier een bijdrage te leveren aan de wereld om je heen. Wij helpen professionals daarom met het vinden van hun purpose én een baan die daarbij past. Onze adviseurs kijken naar wie jij bent en wat jouw talenten zijn. Van daaruit gaan we op zoek naar een betekenisvolle baan. Bijvoorbeeld bij één van de 300 woningcorporaties in Nederland. 

Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op