Werken in het sociaal domein

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? En wil je jouw talenten inzetten voor mensen die jouw hulp hard nodig hebben? Dan past een baan in het sociaal domein goed bij jou. Bij Verden helpen we je met het vinden van een nieuwe uitdaging in deze bijzondere branche.

Wat is het sociaal domein?

Het sociaal domein is een verzamelnaam voor alle organisaties en diensten die zich inzetten voor mensen die hun leven niet zelfstandig kunnen vormgeven. Bijvoorbeeld omdat ze in de schulden zitten, dakloos zijn of een beperking hebben. Alle diensten of activiteiten die deze mensen helpen een plek te vinden in onze samenleving zijn onderdeel van het sociaal domein. Denk aan jeugdzorg, wijkteams, schuldhulpverlening en vluchtelingenwerk.

Bij welke organisaties kun je aan de slag?

Waarom werken in het sociaal domein?

Het sociaal domein is een betekenisvolle branche waarin je veel voor andere mensen kunt betekenen. Iedere dag krijg je de kans om het verschil te maken en het leven van anderen positief te beïnvloeden. Veel mensen die werken in het sociaal domein voelen een sterke, intrinsieke motivatie. Bijvoorbeeld om anderen te helpen, om voor elkaar te zorgen en om de samenleving een beetje mooier te maken.

Waarom Verden?

Werk is een fantastische manier om iets bijzonders met je leven te doen. Het is een manier om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de wereld om je heen. Bij Verden omarmen we deze kijk op werk. 

Wij helpen professionals daarom met het vinden van hun purpose én een baan die daarbij past. Onze adviseurs kijken naar wie jij bent en wat jouw talenten zijn. Van daaruit gaan we op zoek naar een betekenisvolle baan.

Meer weten? Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op