Maatschappelijke zorg

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan? En wil je jouw talenten inzetten voor mensen die jouw hulp hard nodig hebben? Dan past een baan in de maatschappelijke zorg goed bij jou. Bij Verden helpen we je met het vinden van een nieuwe uitdaging in deze bijzondere branche.

Wat is maatschappelijke zorg?

Maatschappelijke zorg is de ondersteuning die mensen krijgen wanneer zij hun leven niet zelfstandig kunnen vormgeven. Bijvoorbeeld omdat ze in de schulden zitten, dakloos zijn of een beperking hebben. Alle diensten of activiteiten die deze mensen helpen een plek te vinden in onze samenleving zijn onderdeel van de maatschappelijke zorg. Denk aan woonbegeleiding, schuldhulpverlening, vluchtelingenwerk en gehandicaptenzorg.

Voor welke organisaties zijn wij actief?

Waarom werken in de maatschappelijke zorg?

De maatschappelijke zorg is een betekenisvolle branche waarin je veel voor andere mensen kunt betekenen. Iedere dag krijg je de kans om het verschil te maken en het leven van anderen positief te beïnvloeden. Veel mensen die werken in de maatschappelijke zorg voelen een sterke, intrinsieke motivatie. Bijvoorbeeld om anderen te helpen, om voor elkaar te zorgen en om de samenleving een beetje mooier te maken.

Waarom Verden?

Wij geloven dat werk meer is dan ‘gewoon’ geld verdienen. Werk is een fantastische manier om de wereld een beetje schoner, groener en mooier te maken. Die motivatie noemen wij je purpose. Bij Verden helpen we je met het ontdekken van deze drijfveer én met het vinden van een baan die daarbij past. Onze adviseurs kijken naar wie jij bent en waar jij energie van krijgt. Van daaruit gaan we op zoek naar een baan in de duurzaamheid.

Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contact

Verden B.V.
Weesperplein 4B
1018 XA Amsterdam
020 – 244 59 26
contact@verden.nl

Op de hoogte blijven?
Verbind met ons op Linkedin

Neem contact met ons op