Werken in het maatschappelijk vastgoed

Vind jij het belangrijk dat steden leefbaar zijn? En dat er genoeg sociale voorzieningen zijn in een wijk, zoals zwembaden, scholen en ziekenhuizen? Dan past een baan in het maatschappelijk vastgoed goed bij jou. Onze adviseurs helpen je met het vinden van een baan in dit betekenisvolle werkveld.

Wat is maatschappelijk vastgoed?

Scholen, sporthallen en ziekenhuizen: de gebouwen in een gemeente dragen bij aan de leefbaarheid van een omgeving. Als je werkt in het maatschappelijk vastgoed, houd je je bezig met het uitbaten en het onderhouden van deze gebouwen. Je richt je op het beheer of bedenkt manieren om de energietransitie te versnellen. Op deze manier draag jij je steentje bij aan de inzet van gebouwen in de publieke ruimte.

Welke rollen kun je vervullen?

Waarom werken in het maatschappelijk vastgoed?

Als je werkt in het maatschappelijk vastgoed heb je een baan met een maatschappelijk én duurzaam randje. Je richt je namelijk op het beheren van gebouwen met een sociale functie. Het verduurzamen van deze gebouwen is hier een belangrijk onderdeel van. Zet jij je graag in voor een betere wereld? Dan past werken in het maatschappelijk vastgoed zeker bij jou.

Waarom Verden?

Werk is een fantastische manier om een bijdrage te leveren aan de wereld om je heen. Wij helpen professionals daarom met het vinden van hun purpose én een baan die daarbij past. Onze adviseurs kijken naar wie jij bent en wat jouw talenten zijn. Van daaruit gaan we op zoek naar een betekenisvolle opdracht. Bijvoorbeeld in het maatschappelijk vastgoed.

Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op