Werken in de duurzaamheid

Wil jij je talenten en interesses inzetten voor een leefbare wereld? En wil je werken bij een organisatie die net zoveel geeft om onze planeet als jij? Dan past werken in de duurzaamheid goed bij jou. Bij Verden helpen we je met het vinden van een betekenisvolle baan in een branche waar jouw inzet hard nodig is.

Wat is duurzaamheid?

Werken aan waardevolle ontwikkelingen waarmee je de toekomst altijd in het vizier houdt. Dat is onze definitie van duurzaamheid. Alle innovaties en plannen die op technologisch, economisch en ecologisch vlak bijdragen aan een gezonde aarde zijn duurzaam. Bedrijven die duurzaamheid uitdragen kijken daarmee verder dan alleen winst, maar ook naar hun impact op mens en milieu.

Voor welke organisaties zijn wij actief?

Waarom werken in de duurzaamheid?

Steeds meer organisaties zijn op zoek naar oplossingen waarmee we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Denk aan waterschappen, energiebedrijven en impactmakers. Als je kiest voor een functie bij één van deze organisaties, kies je voor een betekenisvolle baan. Hiermee draag jij je steentje bij aan een schonere, groenere wereld. 

Vrouw staat op een berg en kijkt in de verte. Misschien denkt ze na over hoe zij meer uit zichzelf kan halen.

Waarom Verden?

Wij geloven dat werk meer is dan ‘gewoon’ geld verdienen. Werk is een fantastische manier om de wereld een beetje schoner, groener en mooier te maken. Die motivatie noemen wij je purpose. 

Bij Verden helpen we je met het ontdekken van deze drijfveer én met het vinden van een baan die daarbij past. Onze adviseurs kijken naar wie jij bent en waar jij energie van krijgt. Van daaruit gaan we op zoek naar een baan in de duurzaamheid.

Meer weten? Neem contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op