Domeinen

Bij Verden koppelen we ambitieuze professionals aan uitdagende opdrachtgevers. Dat doen we binnen de domeinen duurzaamheidmaatschappelijk vastgoed, het sociaal domein en woningcorporaties. Waarom? Omdat wij geloven dat je in deze branches een betekenisvolle bijdrage kunt leveren aan de samenleving. En dat op een manier die bij jou past.

Duurzaamheid

Wil jij ook werken aan een groenere en schonere wereld? Dan sluit een baan in de duurzaamheid aan bij jouw purpose. Onze adviseurs zoeken graag samen met jou naar een organisatie waar jij je talenten volop kan ontwikkelen. Benieuwd hoe wij dat doen? Kom kennismaken of lees meer over onze kijk op de duurzaamheidsbranche.

Maatschappelijk vastgoed

Scholen, sporthallen, bibliotheken, ziekenhuizen: de inzet van maatschappelijk vastgoed speelt een belangrijke rol in onze samenleving en het creëren van leefbare wijken. Maak nu kennis met onze adviseurs en ontdek welke rol jij kan vervullen in dit uitdagende werkveld.
 

Sociaal domein

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het sociaal domein? Onze adviseurs hebben een uitgebreid netwerk in dit werkveld. Van gemeenten tot GGZ-instellingen, jeugdzorg en welzijnsorganisaties. Maak nu kennis met onze adviseurs of leer meer over jouw kansen in de maatschappelijke zorg.

Woningcorporaties

Als je werkt voor een woningcorporatie draag je een belangrijk steentje bij aan de maatschappij. Betaalbare huisvesting, leefbare wijken, woongeluk en veiligheid zijn namelijk onderwerpen waar jij je dagelijks mee bezig houdt. Maak nu kennis met onze adviseurs en ontdek op welke manier jij past binnen de wereld van woningcorporaties.

Wil je aan de slag in één van deze domeinen?

Bij Verden helpen we mensen met het vinden van een betekenisvolle baan. Dat doen we in domeinen die een positieve bijdrage leveren aan onze wereld, zoals duurzaamheid, maatschappelijk vastgoed, het sociaal domein en woningcorporaties. 

Wil je aan de slag binnen één van deze domeinen, maar weet je (nog) niet waarin? Ook dan denken we graag met je mee. Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op