Bart Kuilman nieuwe Algemeen Directeur

Bart Kuilman treedt per 1 januari aan als onze nieuwe Algemeen Directeur. Met zijn komst leggen we nog meer focus op groei en het ontsluiten van ‘zingevende markten’. Dit zijn de bedrijfstakken waar we ons bij Verden op richten. Bart Kuilman neemt hiermee het stokje over van Maurik Griep, die aan Verden verbonden blijft als aandeelhouder en strategisch adviseur.

Verden is opgericht door voormalig mténv directeur Maurik Griep. De afgelopen tijd heeft hij ons team van startfase richting volwassenheid geleid. Met ingang van het nieuwe jaar neemt Bart Kuilman dit van hem over. Bart heeft meer dan 14 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling, waarvan een geruime tijd in het hoger management.

Groeifocus
Met het aantreden van Bart als Algemeen Directeur komt er nog meer focus op groei. Bart: “De komende tijd wil ik dat we met Verden stappen maken. We hebben een mooi team, maar daar wil ik nog meer getalenteerde adviseurs aan toevoegen.” Tegelijkertijd wil hij zijn teamleden richting ondernemerschap leiden, één van de speerpunten van werken bij Verden.

Daar ligt volgens voormalig directeur Maurik Griep ook meteen de kracht van Bart als directeur. “Bart heeft een bijzonder goed gevoel voor wat ons vak inhoudt en heeft oog voor detail. Hij weet hoe hij met kleine aanpassingen tot een groot resultaat kan komen. Bovendien sluiten zijn visie op betekenisvol werk, zingevende markten en het vinden en binden van talent naadloos aan op mijn eigen visie voor Verden. Dit maakt hem de juiste persoon om het bedrijf en de mensen verder te brengen.”

Zingevende markten
Met Bart aan het roer zetten we koers richting een duurzame en sociale toekomst. Bart: “Ik wil voortborduren op de nalatenschap van Maurik. De visie van Verden zoals hij voor ogen had is onveranderd. We blijven ons inzetten voor betekenisvol werk, want dit is precies wat ons onderscheidt.”

Maurik zelf blijft ook betrokken bij Verden, maar dan in de rol van strategisch adviseur.  Maurik: “Verden is natuurlijk altijd mijn idee geweest. Toch geloof ik dat Bart nog beter is in het aansturen van het bedrijf en het aansturen van jonge mensen die in dit vak willen groeien. Met zijn aantreden verwacht ik zinvolle en vooral succesvolle veranderingen voor Verden.”

maurik-500-500-50-cropped

Auteur

Maurik Griep
Maurik Griep is mede-oprichter bij Verden. Hier houdt hij zich bezig met het uitdragen van het belang van betekenisvol werk en het vinden van je purpose. Werk is namelijk een fantastische manier om iets bijzonders met je leven te doen.

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op