Ambulant Begeleider Jeugd – Utrecht

Introductie

Maak het verschil als Ambulant Begeleider Jeugd bij Verden! Wil jij bijdragen aan een betere wereld voor kinderen en gezinnen bij onze uiteenlopende opdrachtgevers? Herken jij je in deze uitdagende, dynamische rol? Ga dan voor deze stap naar een inspirerende carrière.

Functie

Als Ambulant Begeleider Jeugd bij Verden speel je een cruciale rol in het leven van kwetsbare jeugd. Je biedt individuele begeleiding en ondersteuning, waarbij bij je bij jeugd en gezin thuis komt om hen daar de benodigde ondersteuning te bieden. Afhankelijk van het vraagstuk kan dit lichte of meer intensieve begeleiding zijn.

Functie-eisen

Bij Verden hechten we waarde aan wie jij bent en wat je drijft. Een lijst met eisen is niet ons uitgangspunt. We willen weten waarom jij gelooft dat je de perfecte Ambulant Begeleider Jeugd bent voor onze opdrachtgevers. Heb je een SKJ registratie en een passie voor jeugdzorg? Dan komen we graag met je in contact.

Aanbod

Kies voor Verden en investeer in jezelf. We bieden je de mogelijkheid om trainingen te volgen en je SKJ-bevoegdheid te behalen. Daarnaast profiteer je van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en een ondersteunende werkomgeving waarin je wordt gewaardeerd en beloond voor je inzet.

Inlichtingen

Ben jij klaar om de wereld van de jeugd een stukje mooier te maken? Samen maken we het verschil! Laat je CV achter en we nemen contact met je op.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe Ambulant Begeleider Jeugd? Neem dan contact op met Maurice Prins via 06-24414138 of maurice.prins@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Sta jij sterk in je schoenen en wil jij wat betekenen voor de veiligheid van het kind? Ben jij de belangenbehartiger van kinderen tot en met 18 jaar waar wij naar op zoek zijn? Lees dan gauw verder!
Ben jij gemotiveerd als het gaat om het bieden van jeugdhulp op school? Wil jij een rol spelen in het preventief werken en het behouden van de eigen regie in jouw werkzaamheden? Dan is deze functie jouw op het lijf...
Heb jij een hart voor werken met ouders en jeugd? Ben jij iemand die zich graag wilt inzetten in het versterken van de eigen kracht van ouders en jeugd? Lees dan gauw verder! Voor een opdrachtgever zijn wij op zoek...
Krijg jij energie van het coachen en begeleiden van jeugdprofessionals en denk je graag ‘’outside the box’’? lees dan snel verder!

Neem contact met ons op