Adviseur Veiligheid, Duurzaamheid en Kwaliteit – Delft

Introductie

Ben jij een gedreven professional met een passie voor veiligheid, duurzaamheid, en kwaliteit? Als KAM-adviseur bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het waarborgen van een veilige werkomgeving en het nastreven van duurzaamheidsdoelen. Naast deze betekenisvolle bijdrage kun je rekenen op aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een competitief salaris, een persoonlijk budget, uitstekende verlofdagen en meer. Sluit je aan bij ons team en help mee aan een veiligere en duurzamere toekomst.

Functie

In de functie van KAM (Kwaliteit, Arbo en Milieu) Adviseur bij ons bedrijf vervul je een essentiële functie in het waarborgen van veiligheid, duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit. Je werkt nauw samen met onze uitvoerende medewerkers, en je doel is dat ze veilig kunnen werken rondom elektrische installaties met hoge spanningen. Dit omvat het ontwikkelen en implementeren van veiligheidsprotocollen en richtlijnen.


Je bent verantwoordelijk voor het initiëren en begeleiden van maatregelen die ons helpen minder CO₂ uit te stoten, in lijn met onze duurzaamheidsdoelen. Dit is een cruciaal onderdeel van onze inzet voor een groenere toekomst.


Een ander belangrijk aspect van je functie is het bijdragen aan het beleid op het gebied van veiligheid, duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het geven van toolbox bijeenkomsten, het uitvoeren van risicoanalyses en het actief deelnemen aan werkoverleggen. Dit draagt bij aan het waarborgen van ons beleid in de dagelijkse praktijk.


Als KAM Adviseur ben je niet alleen een adviseur, maar ook een verbindende schakel tussen de directie, het management, en de uitvoerende teams. Je voorziet hen van gevraagd en ongevraagd advies en fungeert als aanspreekpunt voor klanten en leveranciers op jouw vakgebied.


Verder ben je verantwoordelijk voor het coördineren van zowel externe als interne audits om certificeringen zoals VCA, ISO 9001, 14001, 27001 en 55001 te behalen en te behouden. Dit vereist een grondige kennis van deze normen en een scherp oog voor detail.


Tot slot werk je actief aan het professionaliseren van onze managementsystemen voor veiligheid, duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit. Jouw inzet draagt bij aan de groei en ontwikkeling van ons bedrijf op deze cruciale gebieden.

Functie-eisen

Je bent praktisch en proactief ingesteld. Je hebt een sterke motivatie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit. Je aarzelt niet om problemen aan te pakken, standpunten in te nemen en anderen aan te spreken. Je weet anderen te inspireren, zowel vanuit je deskundigheid als vanuit je eigen benadering.

• Een afgeronde HBO opleiding in de richting van milieukunde, veiligheidskunde of vergelijkbaar, aangevuld met minimaal 2 jaar relevante ervaring.


• In bezit van diploma of bereid om deze te behalen: VCA-VOL, interne audit, BEI LS / BEI MS / VIAG.• Bewezen interpersoonlijk effectief in een businessomgeving.


• Drive en durf om verantwoordelijkheid te nemen.


• Affiniteit met informatiesystemen en -verwerking.


Aanbod

• Een competitief salaris.

• 24,5 Verlofdagen.

• 24% Persoonlijk budget; voor extra salaris en extra vakantiedagen.

• CAO Energie Netwerkbedrijven (NWb).

• ABP pensioen; 70% premie

• Bijdrage aanvullende zorgverzekeringen tot €30 per maand.

• Telefoon & laptop van de zaak.

• BYOD regeling met vergoeding van €30 per maand.


Inlichtingen

Joël van der Horst +31 6 26170805
Joel.vanderhorst@verden.nl

Sollicitatie

Joël van der Horst   +31 6 26170805
joel.vanderhorst@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Als Middelbaar Veiligheidskundige ben je werkzaam binnen de afdeling Kwaliteit, Arbo, Milieu & Veiligheid en ben je een gedreven persoon. Je komt in een fijn team terecht waar een prettige werksfeer heerst. Samen met je collega`s zet jij je in...
Als KAM- en Veiligheidscoördinator maak je deel uit van het team voor Kwaliteit, Arbo, Milieu en Veiligheid. Je bent een enthousiaste professional die zowel operationele als strategische uitdagingen omarmt. Je wordt verwelkomd in een team met een positieve werksfeer, waarin...
Veiligheid in de bouw kan een stuk beter, kan jij jouw expertise inzetten om dit te realiseren?
Voor een opdrachtgever in Utrecht is Verden op zoek naar een interim QA/QC Specialist voor een opdracht tot aan Q2 2024.

Neem contact met ons op