Adviseur duurzame gebouwen – Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht

Introductie

Leid de groene revolutie op bedrijventerreinen als onze Programma Manager Verduurzamen. Samen maken we een duurzamere toekomst mogelijk.Functie

Als Adviseur Duurzame Gebouwen bij Verden, en met jouw expertise in duurzaamheid en BREEAM-certificering, speel je een cruciale rol in het bevorderen van duurzaamheid in de bouwsector. Je adviseert en begeleidt onze klanten bij het realiseren van groene, energiezuinige gebouwen die voldoen aan de hoogste BREEAM-standaarden. Door je expertise draag je bij aan een schonere en milieuvriendelijkere leefomgeving. Je helpt klanten bij het verminderen van hun ecologische voetafdruk en maakt de wereld stap voor stap groener.

Functie-eisen

Bij Verden kijken we liever naar wie jij bent en waarom jij denkt dat je de ideale kandidaat bent voor deze functie. We zoeken echter iemand met:

  • Passie voor duurzaamheid en groene technologieën.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden om klanten te adviseren.
  • Kennis van duurzame bouwprincipes en groene certificeringen.

Aanbod

Bij Verden kom je terecht in een inspirerende omgeving waar je actief kunt bijdragen aan een duurzamere wereld. We bieden een uitdagende functie met kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Als gewaardeerd lid van ons team ontvang je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.


Sollicitatie

Ben jij de Adviseur Duurzame Gebouwen die de wereld groener wil maken? Neem dan snel contact op met Jasper ten Wolde via 0651018913 en stuur je CV en motivatie naar jasper.tenwolde@verden.nl

Tot snel

Heb je nog vragen? Dan kun je contact met mij opnemen.

Gerelateerde vacatures

Zet jouw kennis van duurzaamheid en installatietechniek in voor een betere, groenere wereld. Word onze Adviseur Duurzaamheid en Installatietechniek!
Ben jij de drijvende kracht achter het groener maken van bedrijventerreinen? Word onze Programma Manager.
Wil jij een bijdrage leveren aan een betere en schonere wereld? Ben jij een ervaren Werkvoorbereider Elektrotechniek Energietechniek? Lees dan snel verder.
Werkvoorbereider Laadinfra: bij ons ben je 'de stekker' tussen idee en realiteit, met een flinke dosis energie.

Neem contact met ons op